Monday, August 15, 2011

Dari Tak Ada ... huhu ..

Assalamualaikum ...

sekarang dah tiba masa orang serbu bandar MBKT nie..semalam balik terawih singgah kedai kasut..pukul 10.30 pun kedai bukak lagi ..agaknya dah start beroperasi hingga lewat malam..ye la lagi 2 minggu nak raya kan ..nak cari kasut raya untuk Wafiq .. buat perkiraan sendiri kononnya time govermnent boleh bonus nanti lagi sesak bandar nie..tapi semalam dalam kedai kasut tu pun dah sesak ..huhu ..

dah la ramai orang..kasut pulak takde pilihan .. dah la saiz kaki anakku ajaib semacam..kena try dulu..susah kalau beli online..beli offline pulak mana ada banyak pilihan kat Kuala Terengganu nie.. harapkan kedai Kasut You tu je lerrr..huhu...

budak Wafiq tu pulak berkenan kasut-kasut dalam kotak lutsinar tu..mmg la cantik-cantik tapi tu kasut baby Wafiq wei.. hihi ...

 akhirnya beli sandal POOH Disney ni sajoo...

sandal raya Wafiq.. tak pe la Wafiq..dari tak ada.. ingatkan nak beli kasut tapi no choice! nasib baik budak tu tak de masalah..dibuatnya tak nak pakai camno!

budak besar kaki pun besar ..hihi .. lemah semangat kalo dia ajak main  gusti..surrender!.. tapi apa kan daya dia terus serang hendap !



sekarang semua persiapan raya sudah selesai..tinggal nak buat kuih raya je..baju ibu ayah anak..mak..adik-adik..mak mertua ayah mertua semua beres!..lega sangat-sangattttt.....







7 comments:

  1. cantiknya kasut raya wafiq..waiz punya sy beli sandal jer, hehe

    ReplyDelete
  2. bestnye wafiq dah ada kasut rye.akaknye belum ada ag nih

    ReplyDelete
  3. best nyer dpt kasut raya ye wafiq.bagus la cr sandal camtu yayal..kaki pun tak peluh2 bucuk!

    ReplyDelete
  4. dapat kasut raya dah wafiq...xsempat raya dah pakai nanti..hehe

    ReplyDelete
  5. sesuai ape sandal pooh tu dgn kaki wafiq..nice =)

    ReplyDelete
  6. kita pun dah beli kasut baru untuk anak..hehee :P

    ReplyDelete
  7. kita pun dah beli kasut baru untuk anak..hehee :P

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...