FB

Tuesday, August 16, 2011

Dah Tukar Duit ?


Assalamualaikum ...

Goverment servant dah dapat habuannya..boleh la beli dan tambah apa yang patut ... boleh la menghabiskan duit bonus..hihi..

korang duk sibuk fikir persiapan raya tu tp yg satu nie jgn lupa pulak.. kalau tak sediakan yang satu nie harus ramai budak kecik bermuram durja..haha...so kira penting la jugak..apa lagi DUIT RAYA la!! dah serbu bank lom tujar duit ? kalau gi saat akhir susah nak dapat duit baru...

yaya bab duit raya nie lega sikit..tak perlu bersesak kat bank..kami kat ofis nie tukar secara pukal .. ambik nama semua staff then just state diorang nk RM50 banyak mn..RM5 banyak mana..RM10 banayk mana n singgit banyak mana ...

gila banyak orang tukar duit tahun nie!

biasa ofis yang advancekan payment..yang kayo rayo tu terus bayar la..kami yang kais pagi mkn pg nie harus tunggu gaji or bonus ler...hihi ....

nota kaki: erk..ada bonus ke? kalau tak dapat bonus aci tak kalau tak bg duit raya?..hikhik .. tak pun bg lima puluh sen je .. ^^ kejam tak ?? hihi ...budak2 sekarang nie dapat duit raya satu kemestian..selagi tak dapat selagi tu mintak..dah bg tu siap bukak sampul..tak cukup mintak lagi..huhu..sepupu daku ler tu ..kihkih...






5 comments:

  1. kat kuantan ni bank tertentu je yg dah start..

    ReplyDelete
  2. sama ar kat sini wat gitu jgk..senang..kalu x mana sempat nak g beratur..cimbeng dah start boleh tukar mareng..maybank 22hb ni...

    ReplyDelete
  3. alaaa...wit rya lom tukar agi ni...kna tggu bonus dlu..tu pun kalau ade..huhuu

    ReplyDelete
  4. budak2 sekarang ni dah berani demand...

    last raya, my youngest cousin siap cakap kat my brother: "eleh pak long bagi singgit je ke?"

    tersentap hoke?? hehehe...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...