Monday, August 15, 2011

Apa Nama Biskut Nie??

Assalamualaikum...

Tolong yaya...sape tau biskut kat atas tu nama apa... Rasanya sunggguh memikat kalbu.. Sedap yang teramat sangat!

Biskut tu adik beli kat sekolah..kawan dijual..satu bekas tu RM 20 .. Biskut tu jual as biskut raya la tp kami semua dah ngap dengan rakusnya..hihi..dh sedap sangat nak buat camno!^^ wafiq pun suka sangat! Sampai makan sambil letak biskut celah kangkang..punya la dia tak bg org lain ambik..hikhik..

dlm biskut tu ada black choc chips n kacang..tp xtau kacang ape..rangup semacam kacang tu... Rasa biskut ada rasa macam butter biscuit..tp lg sedap..

Sape tau nama biskut nie..kalau dah tau nama boleh yaya tanya pakcik google mintak resepi...Buat sendiri lagi jimat .. Lagi puas hati..kan?


Sent from Samsung Mobile

14 comments:

  1. ni bukan chip more ke? biskut chip coklat kalo tak silap^^

    ReplyDelete
  2. buat jek sendiri yaya..belasah jek..haha.janji ada kekacang dan choc chip .mesti sedap nnt

    ReplyDelete
  3. Sedap ke?nk beli gok..muroh tu..yani pon teringin nk buat biskut ni..kacang macadamia kot..kak yaya search biskut coklat cip je..byk resepi ni..pahtu letok kacang..yani pon baru berhajat nk wak biskut ni huhu

    ReplyDelete
  4. sy pun minat cookies!!mesti sedap sgt tu sampai habesterus :) heheh

    ReplyDelete
  5. rupa bentuk macam chocolate chip cookies. selalu orang letak kacang walnut ke pecan kot...heheh..

    ReplyDelete
  6. xtaw la...xpnh tgk pn biskut camni...

    ReplyDelete
  7. tngok pada rupa rasanya biskut coklat chip ni kak Yaya..slalunya diowng guna hazelnut @ walnut dlm tu..memang sedap... :)

    ReplyDelete
  8. tahu mkn aje,namanya tak tahu,yg penting sedap

    ReplyDelete
  9. @Yuyu - hah! yuyu komen sini!..thanks ^^
    @lissa - choc chips..betul dah kot

    @LM - belasah itu best..tp part kacang jd rangup tu kena tau cara jugak tu..

    @yani- sedap..tp dok tau la kacang ape..

    @syira - mmg best!

    @mrs redzuan - kacang pecan? camno ghupo ek? kena search nie..hihi

    @ciak aisha - hihi...rasa dah betul choc chips

    @wanda - ye wanda..mmg sedap..^^

    ReplyDelete
  10. cer tengok blog saya. sy ada jual cm gini. tapi nipis je. tapi sedap n rangupp

    ReplyDelete
  11. sedap..coklat chips kan.
    kat famaous amos ada jual, kat roti boy pon ada jual..

    ReplyDelete
  12. choc chip cookies kot..hehe..opis ni ader jual tapi lawo sikit la rupenyer..hehehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...