FB

Friday, July 29, 2011

Wafiq Belajar Renang

Assalamualaikum....

Post entry from my hp..so nasib la pic semua tak center..xleh buat keterangan bawah setiap pic..layan pic baru bc story^^

Pagi nie yaya bersiaran langsung dari kolam renang TER...

Aktiviti outdoor terakhir sebelum ramadhan..bawak wafiq mandi kolam lagi..asyik bersungut je bdk kecik tu nak mandi kolam..sampaikan bila nampak akuarium pun dia nak masuk dalam..kalau baldi dlm bilik mandi tu kena sorokkan dari pandangan dia time nak mandikan dia..kalau tak dia sendiri akan isi air dalam baldi then duduk mencangkung dlm baldi sempit tu...alahai anak ibu...

Hari nie bukan main suka lagi...renang guna pelampung baru..beli kat teluk cempedak last week..suka dia..kalau sebelum nie just renang kat kolam paling cetek..kiranya bersentuh la ngn kaki wafiq. Tp pagi ni gi kat part dalam sikit..ajar dia apungkan kaki dia..mula2 wafiq takut jugak..asyik sebut 'ibu...tolong kami' hahha...

Tapi sekejap je takutnya tu..ajar sekejap dah pandai...dah boleh biar dia terapung dengan pelampungnya tu...dah pandai kibas kaki..Syabas anak ibu!

Ok la...nak snap pic wafiq ngan 'couch' wafiq banyak2! Hihi^^


Sent from Samsung Mobile

8 comments:

  1. wah adik akak dah makin besar.

    ReplyDelete
  2. wah! budak kecik pon da pandai berenang, malu pulakrase bile tak reti berenang, harharharhar!

    ReplyDelete
  3. budak kecik cepat belajar...macam adik Afif dulu..5 tahun pun dah pandai berenang guna pelampung...tapi budak kecik cepat sejuk...


    Mai la lawat blog saya:
    http://depalma-sp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sumpah jeles sbb dah besar panjang pun still tak reti berenang.

    hehehe...

    ReplyDelete
  5. waaa...bestnye bermandi manda. hilang panas badan. dah macam itik kodek2 kaki tu...cute!!

    ReplyDelete
  6. ala bulan puasa pun boleh mandi.wafiqbkn puasa pun kan.hehe...salam ramadhan yer..:)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...