FB

Wednesday, July 20, 2011

Siapa tengok Annissa ?

Assalamualaikum ...

Siapa tengok Annissa ?? best kan drama bersiri nie ... kebelakangan nie malam-malam bermakna sikit .. setiap malam ada cerita best .. hari Ahad ada Stanza Cinta , Isnin ada Juvana ( dah tamat pon..) harap cerita Supermak yg ganti cite Juvana tu best jugak.. Selasa, Rabu ngan Khamis pulak ada Annissa .. Jumaat ada Tahajud Cinta dan Sabtu pulak kadang-kadang tu layan cerekarama .. setiap malam penuh makna la ..kihkih...xde la rasa mengantuk sangat ...hihi ....

Malam nie Annissa ... best drama nie.. Fiza Elite best acting dia..tapi kesian pulak..orang yang dia sayang semua tipu dia kecuali si Sara tu. Bila last episode ye? esok kan ? harap-harap happy ending la ye ...


Lagu Beribu Sesalan trio Jac, Shila ngan Ning tu pun Yaya suka ...kena je dengan drama tu ...

Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila

Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu


Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi

Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu





11 comments:

  1. saya pon tengok.. memang besss.. pelakon hebat2 jalan citer pon peno emosi huhu

    ReplyDelete
  2. a'ah cite ni mmg best.. tpi nina tgk kekadang je sbb tv hosmet yg punya :D

    ReplyDelete
  3. ryn tgokk jugakk. . hehe. . best !

    ReplyDelete
  4. nina harap sgt mintak Allah jauhkan dari dpt kawan mcm Balqis sbb nina rasa nina tak kuat nak hadapi kenyataan mcm tu.. citer ni memang best...

    ReplyDelete
  5. memula sy sorang je yg follow cter tu... mak kurengg sket sebab dia cakap berbulu tgk si rozita che wan tu berlakon... sure nk dress up seksi2...

    lepas tu malam2 masa dinner dgn mak mesti sy story kat dia... kira mcm follow up la pulak...

    last2 skarang ni mak pulak yg overexcited tgg annissa tu.

    teehee...

    ReplyDelete
  6. hurm boleh thn la citer tue tp sy xlayan ngt...
    haha

    ReplyDelete
  7. eija pun layan citer annisa ni..
    n suka lagu 3 suara ni..
    anak eija zaquan pun suka layan lagu 3 suara tp lagu dimana..dimana...ah..ah..hehehe..

    ReplyDelete
  8. tgk gak cite annisa ni..
    tak sbr nak tunggu cite supermak..cam best jer.dah lah nasha aziz yg berlakon

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...