FB

Thursday, July 21, 2011

Khamis Yang Tenang...Ending drama Annissa

Assalamualaikum....

Seronok je keje hari nie...sunyi je... Rasa aman dan tenang... Semalam kan Terengganu cuti umum so ramai la yang ambil cuti hari nie...lagi pulak esok dan lusa cuti hujung minggu...tapi yaya rasa start selasa lagi orang dah start cuti..sebabnya balik keje petang selasa baru nie lengang je jalan sampai boleh buat catwalk...

Tengok Annissa semalam...akhirnya Ana tau jugak rupanya best friend dia sendiri si Balkis tu madu dia..huhu...anak yg dia susukan tu rupanya anak tiri dia..wallaaaa.....tak sanggup rasanya nk ada kawan macam tu...si shila pulak dah masuk penjara...tu la..sape suruh buat jahat...tp kesian pulak tengok shila tu..cam dh gila je....

Kisah kawan mkn kwn nie...tabah betul si Ana tu..ditipu suami dan kawan sendiri..sampai suami meninggal baru tau hidup bermadu rupanya...huhu...ada hikmah disebalik kejadian...

Korang rasa ending Annissa tu macam mana??

a) shila kena hukum gantung n balkis mati
b) balkis selamat dan ana maafkan balkis..mereka jaga anak sama-sama
c) ana tak dapat maafkan balkis

korang nak ending yg mcm mn?? Hihi^^

Sent from Samsung Mobile

15 comments:

  1. kalau saya nak ending B dan harap Sarah kembali semula ke company tu.

    ReplyDelete
  2. myb a @b...hehehehe!!! better pilih b la....best skit endingnye kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. A kut !hahha**gyler kejam..
    tp Anna tu baik so mybe B..cewahhh

    ReplyDelete
  4. balkis tu sakit ape? aku tgok sikit2 je cite ni.. hari ni ye ending? ko bgtau esok la ye ending dia malas nak tgok hihihih tapi rasanya B sebab dia pun dah nyusukan anak tiri dia

    ReplyDelete
  5. happy ending la... ofkos! hehehe...

    ReplyDelete
  6. sy rase B..:) kesian kat Anna. :)

    ReplyDelete
  7. @jieda: ending B ..very cliche kan ..

    ReplyDelete
  8. @oshin: happy ending kan...sukeee

    ReplyDelete
  9. @finaz: A pun mungkin jugak ... tapi kesian Ana kan ..huhuhu

    ReplyDelete
  10. @umie mia: Balkis accident ngn Farid suami Ana ..suami Balkis jugak ler....

    ReplyDelete
  11. @shadye: yeah..happy ending..hopefully!! hihi...

    ReplyDelete
  12. @Pn. Zana: semoga ending dapat puaskan hati kita yang menonton kan ...

    ReplyDelete
  13. tak ikuti cerita ni..lebih2 lagi bila si bulu mata palsu tu berlakon..tak suka laa...~hehehe~

    ReplyDelete
  14. jarang tengok cite anissa ni, sebab time tido sikecil ngan mak2 dia tertido biasanya hihi

    ReplyDelete
  15. ngaaa ending yg suspen laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. xtahu nak yg ane-.-"

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...