Wednesday, July 6, 2011

Jawatan Kosong .. Diperlukan Dengan Kadar Segera

 Assalamualaikum ...


Siapa ada kelayakan dibawah .. boleh memohon .. kalau rasa nak balik kerja kat Terengganu nie peluang baik ... kerja kat department QS mmg dah tak tertanggung .. dorang perlukan seorang lagi QS dgn kadar segera ..

Qualification : Degree in QS
Experience : at least 3years (consultant preferable)
Gender : Male (Female pun bleh try)



 maklumat lanjut atau nak hantar resume boleh hantar ke :





nota kaki : Insya Allah korang akan rasa enjoy keje kat sini .. tekanan keje tu biasa..dengan persekitaran keje yang baik Insya Allah mental korang tak kan terancam ... hihi ...








7 comments:

  1. wahhh..
    nk try ..
    lalalala~

    sonok nye dpt keja kt luar,, bebas hidup..aman sejahtera

    ReplyDelete
  2. Kerja kat KL le, kat terengganu takde komuter..

    ReplyDelete
  3. best juga gi terengganu kan.

    nanti saya sebarkan kepada kawan2

    ReplyDelete
  4. balik ganu di kala nk raya .. yehuu besh

    * xlayak tuk ku le job ni huhuhu

    ** salam kenalan dari fazilzurakil

    ReplyDelete
  5. salam yaya, jawatan kt atas available lg x??

    ReplyDelete
  6. salam yaya~~post kt atas available lg x??

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...