FB

Thursday, June 16, 2011

Sudah Ada Skandal

Assalamualaikum ...


yey.. yaya sudah ada skandal ... jgn jeles...hikhik.... ada juga orang yang sudi berskandal dengan yaya...jgn salah faham..ini skandal bukan sebarang skandal..

sebenarnya skandal yang yaya maksudkan ini adalah salah satu tips untuk meningkatkan trafik blog... cuba tengok kat sidebar blog nie.. yaya letakkan 5 entri terkini dari Naimul Firdaus ...

cara ini akan menguntungkan kedua-dua belah pihak .. mereka yang singgah kat blog yaya nie boleh klik entri terkini dari Naimul Firdaus ... dan begitu jugak sebaliknya .. kita berblog nie jgn pentingkan diri.. membantu la antara satu sama lain ....

yaya bercadang akan tambah 1 atau 2 link lagi kat sidebar tu ... tunggu pasangan skandal dari blog Bro Wacana ... dan  1 blog lagi yaya akan cari sendiri ....

korang yang belum ada skandal dan tak pandai nak pilih skandal or pasangan blog korang .. boleh klik SINI ..cepat-cepat sertai ye sebelum penyertaan tutup....






2 comments:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...