FB

Tuesday, June 14, 2011

#Solicitous Selasa - Jom Join

Assalamualaikum ...



Rabu ~ hangpa sebut 'Wordless Wednesday'

Isnin ~ NAZ musuh UJANG sebut 'Merapu Monday'

Selasa ~ boleh tak yaya buat istilah 'Solicitous Selasa' ????


'Solicitous Selasa' .... hari untuk kita menunjukkan betapa prihatinnya kita terhadap sesuatu ... mungkin terhadap blog, mungkin hari nie nak fokus keje, or mungkin hari nie nak layan suami/isteri je..ambik cuti ke ape.. atau ape-ape saja ...
buat mereka yang tak de idea nak buat entri..nie yaya nak bg idea..korang boleh buat entry pasal 'Solicitous Selasa' nie... cerita sikit-sikit apa yg korang nak fokuskan hari nie...


pastu tinggalkan link entri korang kat komen entri nie..nanti yaya akan list down semua link... nanti boleh la kawan-kawan yang lain singgah blog korang ....




nota : maaf istilah bahasa rojak ...harap dengan cara nie kita akan dapat tambah kenalan baru ...






2 comments:

  1. ok hari ni hari untuk berkasih sayang terhadap haiwan...

    ReplyDelete
  2. wahhh fokus eh. =) mcm besh.tp rara takde benda nk fokus.just nk g dating je.hehehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...