Wednesday, June 1, 2011

Seth Tan , Nora Elena , E-Book Kasih Yang Suci

Assalamualaikum ...

Siapa layan Nora Elena ?? cepat angkat tangan...waahh....ramainya tengok!!! tapi pesal la cite nie time nak maghrib ?? balik keje nak mandi , nak makan , solat .. yaya on off tengok citer nie..kalau sempat tengok laa...

cite mmg best.. kalau tayang time slot samarinda kan bagus..mesti tak miss tengok... tapi nie nak cite watak Seth Tan lakonan Aaron Aziz yg tampan lagi ganteng tu.. berbelit lidah nie nak sebut nama Seth Tan ...Kan kalau salah sebut lain pulak maksudnya...hikhik..

Tapi nama Nora Elena tu cute kan ??? ape pun layan je citer tu..tapi satu la..watak Nora Elena tu dah ok dah ..sesuai je Siti Saleha tu bawak watak tu...cuma satu la...watak Nora Elena tu baik-baik je.. gadis baik la pendek kata..tak tinggal solat..cuba tegur suami yang tak pernah solat tu..cuma lagi comel la kalau pakaian Nora Elena tu sopan sikit .. nie tengok pakai skirt je memanjang ...huhu ....



harap ending dia nanti ada perubahan la...Seth Tan tu dah kenal agama ... Nora Elena pulak makin sopan..kiki...ape pun..layannnn je cite nie....^____^

*siapa yang belum baca novel Kasih Yang Suci ??? Citer Nora Elena diapdatasi dari novel tu ...nie ada link novel Kasih Yang Suci...jom layan...











12 comments:

  1. haah...btol...nora 2 seksi sikit dlm ni...thnks bg link e-book 2...tp yg xbes nya, ada page yg xda...hukhuk

    ReplyDelete
  2. Belum dpt tgk cite ni lg..sibuk je manjang..hehehe

    ReplyDelete
  3. rata-rata kata cerita Nora Elena best...nak tgk tapi xbestla xtengok dari awl..rasa tertinggal pula....hu..hu...

    ReplyDelete
  4. saya tengok..sbb ada Seth n Elena..geram gak bila baca sinopsis, btl ke kena rogol by Seth..then tringin nak taw camne la Elena bleh trime akhirnya..xsabar nak tgk part Elena boleh trime Seth je.

    ReplyDelete
  5. saya tengok..sbb ada Seth n Elena..geram gak bila baca sinopsis, btl ke kena rogol by Seth..then tringin nak taw camne la Elena bleh trime akhirnya..xsabar nak tgk part Elena boleh trime Seth je.

    ReplyDelete
  6. nora elena.. hihihi.. x pernah miss lg la kak. tiap2 ari tggu...=)

    ReplyDelete
  7. kk kdgg2 tgk jgk kalau kat umah. :D

    ReplyDelete
  8. saya tengok!!!

    kalau dapat suami macam Seth Tan...haih..jatuh cinta setiap hari kot..=)

    ReplyDelete
  9. ramai pulak kata best..grrr

    nak tgk la dkt youtube

    ReplyDelete
  10. adakah cerita tv lagi best atau tv lagi best?

    ReplyDelete
  11. sorry laa..tak tgk..tak sempat nak tgk maghrib2 ni..huhuhu...sabo ajelaaa

    ReplyDelete
  12. best sangat..sebelum ke belog akak ni...amani tengok kat youtube episod 15...hehehe...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.