FB

Saturday, June 18, 2011

Jom Kenal

Assalamualaikum ...

Alhamdulillah .. kurang 99 nak seribu follower atau follower sekarang dah 901 ..semoga pembaca blog http://diariibuwafiq.blogspot.com/ akan sentiasa bertambah .. mmg best ada ramai kawan..dapat memberi pandangan dan bertukar pendapat ... dan yang best jugak bila ilmu dan info tersebar sepantas kilat...

kali nie yaya nak ajak berkenalan dengan skandal ke 2 yaya...kali nie yaya berskandal dengan perempuan pulak.. EL-JANNA bukan setakat skandal yaya..tapi pembaca baru blog yaya yang ke -900 .. Tq EL-JANNA dan tq jugak untuk follower yang lain ..

kat sidebar blog yaya nie ada 5 entri terkini dari EL-JANNA ... singgah la ke blog beliau .. alang-alang singgah follow la sekali ye ... ^___^










5 comments:

  1. hehe.. kak thanks ye nak jadi skandal saye^^

    saye pun nak kenal kenal dgn akak..

    oh ok akak dah kawen dan de anak name wafiq^^
    tu je tau..nnti nak BW blog akak hari^^

    ReplyDelete
  2. peh!raammai giler follower..jeles mmeyh..heheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah nak cecah 1k follower dah.. :)'

    ReplyDelete
  4. tahniah!! :)

    semoga cepat tercapai XD

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...