Tuesday, June 7, 2011

Gembira Tak Terkata !!!!!

Assalamualaikum ...

Lunch td makan Nasi Mandey Arab + Air Rabea ... belum sampai ofis dah mengantuk teramat sangat..sampai tak boleh nak bukak mata ..tidur sekejap kat bilik solat ..setengah jam jugak yaya lena .. bahana nasi arab .. tak sesuai la dgn yaya agaknya ... huhu ...

my lunch ...

keluar dari bilik solat HR bg tau ade pos ekspress untuk yaya ... terus ke hilang ngantuk..cerah mata nie..sebab yaya tahu yaya dapat hadiah ..hihi...

TQ KAK INA !!! .. excited kemain yaya bukak sampul pos ekspress tu ...yaya suka sangat hadiah dari kak ina nie ...

mesti korang pelik kan nape kak ina bg yaya hadiah...sebab kami bermain teka-teki .. hihi... kalau nak tau boleh jenguk entri kak ina yang INI ...

nie hadiah yang kak ina bg .. bukan 1, bukan 2 tapi 3 hadiah! suka suka ^__^ .. dah macam menang GA je rasa..tapi nie hadiah lagi banyak dari join GA ...


T-Shirt Langkawi , Fridge Magnet Langkawi dan Keychain

close up FM .. cantik sangat ..tau-tau je Kak Ina yaya tersangat taksub utk kumpul FM sekarang nie ..hihi ...

keychain .. ada nama 'ZURA' ... like !!!!


kak Ina nie org Langkawi .. org Kota Mahsuri ... tetiba rasa nak gi Langkawi .. last Yaya pegi tahun 2008 .. rindu nak ke Langkawi .Boleh beli Corningware .. borong coklat Daim....murah-murah je kat sana...best!

terima kasih sekali lagi Kak Ina ...




nota : tak sabar nak balik rumah .. nak pakaikan Wafiq t-shirt Langkawi tu ...



7 comments:

  1. nampak sedap lunch tu..tak pernah mkn nasik arab..huhu

    btw, bestnyaa dpt byk2 hadiah..heeee

    ReplyDelete
  2. suker..cantek btol FM 2h..ari tu g langkawi xder plak..hihihi

    ReplyDelete
  3. waaa,.untunglahh,. dpt hadiah kak yaya,.heheheh

    ReplyDelete
  4. Wo nasik arab.best!hadiah tu best jugak.....:)

    ReplyDelete
  5. best nampak nasik tu.. panjanggg beras nye.. erm..

    link yaya pun ada kt blog kte ;)

    thanks :)

    ReplyDelete
  6. Tuan yang bagi hadiah senyum sampai ke telinga...seronok sebab yaya suka dgn hadiah tu...

    nak dtg langkawi bagi tau...boleh jumpa

    ReplyDelete
  7. seronok nya yaya dapat hadiah..kalau acik pun suka..he he..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.