Tuesday, June 7, 2011

Ben Ashaari Ajak Tukar Link

Assalamualaikum ...


nak join segmen BA .. korang nak join cepat ye..tutup mlm nie ...

yaya dah sediakan satu column kat bawah ..tunggu nak masukkan link je ...




19 comments:

  1. nak tukar link.....jgn lupe tinggalkan komen untuk info kt entry amy pasal tukar link tu ye :D



    http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  2. sy setuju bertukar link dgn anda..
    link anda dh sy senaraikan dalam blog list gegar blog terbaek di blog sya leh datang tengok..

    ReplyDelete
  3. saye setuju tukar link.. ondeway tgh letak blog awk dlm bloglist.. hehe.. tenks!

    ReplyDelete
  4. follow sini . terima kasih :) happy blogging .

    ReplyDelete
  5. jom jom tukar link ! hehe . Dah letak blog Yaya dalam bloglist blog Zakwan . Yaya bila pula ? hehe
    Jom terbang ke blog Zakwan :D

    ReplyDelete
  6. ai ai.. dh msuk dlm list dh..

    http://sueperbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Orait..Jamal dah masukkan blog nie dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka" Jamaluddin.net..boleh ushar ye..

    http://www.jamaluddin.net/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  8. dh link kan..cek ya...kalo xde inform :)

    ReplyDelete
  9. dh follow n dh link..jom tukar link ngn saya...

    http://misilala.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. say setuju tok tukar link ngn awk..
    nway awk dah ada dlm blog list sye..

    ReplyDelete
  11. da ada lam list saya.. jom la tukar plak...
    http://nilamsuhana87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. ok dah masukkan dalam list saya :)

    ReplyDelete
  13. Assalam...okey sy terima pelawaan kamu & dh senaraikan dlm bloglist "SUKA SAMA SUKA" di blog sy. :)

    ReplyDelete
  14. saye terima sahaje pelawaan menukar link, massukkan ea blog saye dalam blog list, saya akan update list petang nanti:)

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam ziarah... cik yaya

    anne dah letak link dekat blog anne dah..

    letak link anne juga yer.

    http://annscape.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. ok yaya... butterfly amani 4lo u... u in my list now...

    ReplyDelete
  17. ok sy setuju....sy dh letak dh blog awk dlm bloglist sy...leh dtg tgok yerrr...


    http://sweethoney01.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. dari segmen abg ben jom tuka link.
    sama2 kita menjayakan lagi komuniti blogger :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  19. http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.