FB

Wednesday, May 18, 2011

Wordless Wednesday ???

Yaya rasa kalau setiap rabu time berblogwalking tu banyak jugak blog yang buat entry dengan tajuk 'Wordless Wednesday' macam sedap je sebutkan..hihi.. kena je 2 patah perkataan tu .. cuba letak hari lain selepas 'wordless' tu .. cacat je kan bunyinya ...Wordless Sunday ..oh no!..haha!

so..hari nie rabu .. korang semua wordless ke ??? 

hari nie baru 1st day keje setelah 5 hari bercuti .. mmg betul-betul dapat rehatkan badan..cuti isi borang 2 hari je punn.. nie untungnya cuti berkapit ..*berkapit ke berkepit ??kuikui ...

wordless ??? never !!! rasa semangat 1 Malaysia dan berkobar-kobar nak buat kerja ...hihi ...dan harapnya semangat nie sampai ke petang ... chaoyok!!!




4 comments:

  1. hehehe br dapat ya.. cantik la header ko :)

    ReplyDelete
  2. Bagi saya mood bekerja sejak kebelakangan ini sama sahaja..

    Sebab kelas takder.. Pelajar cuti semester.. Buatlah kerja sendiri..

    Buat persiapan untuk sem depan.. Buat nota.. Buat kajian itu dan ini.. Baca buku itu dan ini..

    Agak-agak bosan.. Layan blog.. ;)

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

    Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda??

    Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia

    Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda

    ReplyDelete
  3. hahaha..ironinya hari rabulah sy paling panjang buat entri..ms mula-mula kenal erti wordless wednesday mcm semangat nak wat gak..tp lps tu takda maknanya..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...