FB

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Disebabkan yaya baru jer guna header nie..ada bagusnya jugak kan kalau join segmen SSS nie... ok jugak tengok blogger lain komen ape ....



header SSS


header yaya


header nie yaya buat sendiri dgn bersusah payahnya...haha..sebab yaya bukan pandai bab-bab gini..adik-adik pun malas dah nak mengajar ..last-last yaya cari tutorial cara buat header transparent ... feel dia rasa cam budak 5 tahun baru nak belajar membaca... susah sungguh..haha...





8 comments:

  1. simple! nampak kemas ajeeeeeeeeee.... hehehe.. thanks join~ ^_^

    ReplyDelete
  2. faiz : tq ...

    KK : simple..nak kena tambah ape ye ? hikhik

    SSS : tq..tq ..

    ReplyDelete
  3. mcm nk join je,bleh ke?
    ok la header tu,saya suka ijau..pandai buat sendiri yea..

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

    simple n steady je header..

    ReplyDelete
  5. simple...dah ok...tak perlu tambah pape kot... nice!

    ReplyDelete
  6. ibunaznoy : dah tutp pukul 4 semalam...

    mas : tq sudi singgah dan follow ...

    ayu : yeke ..tq..tak perlu susah payah lg ..hihi ..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...