Thursday, May 19, 2011

SEGMEN: Keluargaku Keluarga Bahagia


tadi KIC join bloglist yaya .. bila bertandang ke blog KIC ternampak segmen nie..

nak join ???


cuma jawab soalan nie..

          a) ceritakan serba sedikit tentang keluarga anda (terpulang nak letak gambar keluarga atau tak)
          b) keluarga impian anda yang macam mana?
          c) panggilan manja anda dirumah?
          d) apa yang anda rasa anda patut buat untuk bahagiakan kedua ibu bapa anda?

tarikh tutup : 22/5/2011 jam 11.59PM

haahh nie yaya nak menjawab pulak ...

a) tentang keluarga .. kisah tentang keluarga macam mana ye.. yaya adeseorang emak yg pandai masak dan teramat rajin serta pandai menjahit tapi kelebihannya tu tak tak de pada yaya ..kehilangan ayah 10 bulan yg lalu dan ade 6 orng adik beradik..yaya yang sulung...3L dan 3P ... selang bunga pulak tu...sekarang bila punya keluarga sendiri..ada suami yang penyayang dan pemalu..*hikhik.. serta seorang anak teruna yang dlm prosess to wean off ...

b) semestinya keluarga bahagia ... ada sepasang anak dah cukup..ade rezeki lebih yaya terima ..

c) panggilan manja ? yaya.. dan kadang-kadang jadi single 'ya'.. hihi.. kalau adik adik of corse la tambah 'kakak' kan ...

d) ikut sahaja kehendak mereka .. hihi .. kehendak mereka tak kan memudaratkan diri anda.. ibu bapa mana tak sayang anak kan ...




7 comments:

  1. nama manja 'yaya' tu mcm nama
    manja SIL kak ati juga

    good luck :)

    ReplyDelete
  2. wahh..kita sme la yaya..anak sulung..3L 3P..
    b'selang juga..=)

    thanks sudi join segmen KIC..
    dh update segmen ni dan blog kamu tersenarai..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...