FB

Wednesday, May 25, 2011

Jom Join My Bloglist

~closed~

sebelum nie tak pernah offer lagi sape-sape nak duk kat bloglist blog yaya nie.. ape yang ade sekarang kat bloglist tu adalah adalah blog-blog kegemaran yaya ...

tapi sekarang yaya ingat nak tambah kategori ...

ok .. tanpa berlengah .. kepada semua follower * follower sahaja yer...* ..

kalau rasa nk duk dalam blog list yaya kat sidebar tu ...

cuma buat satu entri ringkas bertajuk 'Nak Join Bloglist Yaya Azura' dan nyatakan sama ada korang nak jadi :

a) Abang Wafiq
b) Kakak Wafiq

kategori yang sedia ada di sidebar akan dikekalkan  mungkin ahli kabinet je akan ada perubahan .. tapi kalau korang rasa nak join kategori c) Jom Masak or d) Jom Terjah sila maklumkan ...

tak perlu tepek banner ...

tak perlu tag sesiapa ... tapi kalau korang berdegil jugak nak buat cam mana kan.. haha!

cuma nyatakan nak join a , b , c atau d ...

pastu ... tinggalkan URL entri korang kat entri nie ...

tarikh tutup : bila yaya rasa dah cukup yaya tutup lah ..


update : kategori jom masak dah dibubarkan.. yaya combine kan sekali dgn jom terjah ... so ade 3 kategori je ye ..


nota di kaki : nanti bila dah berada dalam list sentiasa la update blog supaya sentiasa berada di atas .. sebab yaya akan show only five new entries sahaja .. 

30 comments:

  1. nak jugak ..nak jugak.eh nmpk sgt tak malu kan?

    ReplyDelete
  2. Join...
    http://desamahsuri.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  3. Cute Mum join..

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    TQ

    ReplyDelete
  4. salam..me join..

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    thanks..

    Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  5. kk dah join. :D

    http://kambengkarbonat.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  6. http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    #kak yaya,pilih kita tau.hehe.

    ReplyDelete
  7. http://solomolo.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  8. join jugak laa....


    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  9. http://khairunnisasurfina.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  10. mao join ♥

    url : http://doremifasilatido.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. bella join. hope hope terpilih :D

    http://felizbellover.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  12. http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  13. salam kak yaya. nk juin!! hehehe...

    http://lelakitanpaemosi.blogspot.com/2011/05/076-nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  14. sorry td mcm salah link..
    nie link betul:
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html.

    ^_^

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum...

    saya pun join...linknya:
    http://arisyahjahirah.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  16. salam, saya join ye.

    http://oneaza.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  17. siap!

    http://adibsyazwan.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  18. http://ekinzatiliya2009.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  19. la patut xde dlm list..dah buat tp xtinggal link ihihih.

    btw ni dier link:
    http://hanyalahdihati.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  20. yaya... tunjuk je semua... tapi buat scroll bar... :> ok tak cadangan... hehe

    ReplyDelete
  21. ambo nk join jugok.. =D
    http://kokserkokdam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. kokser kokdam : kena buat entri..tapi tak pe..yaya masukkan dulu dlm list...

    ReplyDelete
  23. sori cik kak.. da buat da.. ehehe

    http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  24. nak join jgk....http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  25. Hehe..nak usha2 je ni.. gudluck dalam buat bloglist :)

    ReplyDelete
  26. nk join jgk:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete
  27. hai yaya azura,

    i join tau..ada dua blog..and dua entry la..:)

    http://pb-with-admie.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    and

    http://admie-world.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    thanx puan penganjur

    ReplyDelete
  28. shy dah join..: )

    http://diaryshy.blogspot.com/2011/06/join-bloglist-yaya-azura.html

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...