Monday, May 23, 2011

Me Dah Ke Size L

Assalamualaikum ...


Entry ringkas sebelum lunch ..

yaya dah ke size L.. M muat lagi..tapi L rasa selesa ..S jangan dikenang ..huhu..

eh..korang faham tak ??

kalau tak faham.. print screen dr FB nie akan membuatkan korang paham ...

owh owh owh ... sungguh makan dalam ayat tersurat langsung tak tersirat ini ... haha  ^ ____ ^

memang berat badan yaya dah bertambah.. agaknya dah samapi 55KG belom ? ntah la..last timbang 53 KG..

mmg cuba untuk kurangkan makan .. dah pakai Premium Beatuful pon.. tapi nak buat macam mana selera makan daku tak pernah luntur!

meh tengok sikit Yaya Azura .. pic 2 minggu lepas ...

*muka yg tulus suci tanpa sebarang make up ...


mmg sah-sah gemokkss... tapi tak gemuk sangat pun kan..*ayat penyedap hati

mungkin sebab dulu terlampau kurus jadi bila berisi sikit orang akan cepat perasan.. huhu .... harap PB dapat membantu ...tapi persoalannya mampukah PB melawan nafsu makan daku ??? ^___^



nota di kaki : LIN .. ko tak nak kata ape-ape ke tengok perubahan kawan ko nie ...haha!















13 comments:

  1. ala yaya, sy tgk ok je...sedang2 je...sy lagilah, dah mcm di pam2 badannya...=)

    ReplyDelete
  2. bdn berisi tanda senang ati...takpe, janji gembira!

    ReplyDelete
  3. menang cik dah lg ni...61kg...huhuhu..ntah bilala bleh turun ke angka 5 tu...
    tp baju kurung still muat lg walaupun baju tu dah 2 3 thn..

    ReplyDelete
  4. kahkahkah bior betul ko dah pakai saiz L.. ko nampak la chubby dr dulu tapi takla sampai tahap gemoksss aku nak gelak lagi ni hahahahahahahaha
    aku still maintain kan ko tgok hehehehe yaya aku nak gelak lagi ni hahahahahahahahahaahah

    ReplyDelete
  5. ibu haiqal : mmg ah besar sikit dah nie..jgn lg kembang dah la..

    mommy fara : ada org bila tension rasa nak makan je...haha..yaya ler tu ..senang hati makan..tension pun makan..hihi...

    cik dah : tolak 2 kilo jd ler 59 .. hihi.. kita tunggu puasa ramadhan le yer cik dah..jg makan betul-betul...

    ummi mia : amboii...gelak jahat kat aku yer... si wina ler tu..hampeh tul.. ko mmg.. makan ape pun tak kan gemuk..

    ReplyDelete
  6. blh usaha lg ke saiz M semula..huhu..=p

    ReplyDelete
  7. uik...gemuk ke?biasa jek LM tgk.cuba intai gmbr2 LM...sebelum peknen dulu 53 kg tau...intai fb LM selak dan selak.jgn la down sbb kata2 org.kdg2 ambik gmbr dekat mmg nmpk muka penuh tau yaya.

    ReplyDelete
  8. tak gemuk pun..gemuk saye lagi..huhu..

    ReplyDelete
  9. tak gemuk pun..gemuk saye lagi..huhu..

    ReplyDelete
  10. jgn dickap tentang gemok..sy pun sudah tembam

    ReplyDelete
  11. xdela gmuk pn.....biase je kalo 53- 55 kg......org lain lagi gemuk sy tengok.....

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...