Wednesday, May 11, 2011

Lamanya Tak Isi Borang Cuti

baru balik dari mahkamah ... ape kes.. nanti next entri cerita .. ingatkan sekejap kat mahkamah..tapi kalau dah setengah hari baik isi form cuti .. half day a.m ..

rupanya baru tersedar last yaya apply cuti 18/1/2011 .. tu pun ada appointment klinik .. maknanya dah 4 bulan tak cuti ..  cuti yaya mmg tak pernah habis .. tak boleh foward pulak tu .. nak jual cuti kat company pun tak boleh .. dulu masa kat company lama boleh jual balik cuti .. pastu majikan akan bayar balik.. mmg kaya raya la time tu ..

yaya nie mmg jenis tak suka cuti .. *bagus kan .. hap tuih... kihkih... tapi alang-alang td isi form cuti half day untuk pagi nie ... terus isi untuk cuti 2 hari minggu depan ...  cuti dah approve pun..

bestnya cuti .. tapi kali ni bukan duk saje tapi nak meraikan umi mia nak datang bercuti ke kuala terengganu.. jadi kena la bawak dia sekeluarga berjalan-jalan ..

tapi tak pe .. cuti apply ahad dan isnin .. jumaat sabtu dah cuti .. hari selasa pulak cuti hari wesak ... best !!





9 comments:

  1. cuti jer lah,. badan dah penat2 tu,.

    ReplyDelete
  2. bestnya cuti dh approved.. nk g mana

    ReplyDelete
  3. kuala terengganu best..prince pernah bercuti disana..pergi pulau redang dan tasik kenyir..

    ape kes mahkamah tu?nnt story2 ye..hehe

    ReplyDelete
  4. @mcm ni lah
    badan tak brape penat..tp otak nie penat ..

    ReplyDelete
  5. @kambeng.karbonat
    kk mai la dtg trg.. of course la best!!!

    ReplyDelete
  6. @Mek Norfa
    tak gi mn.. just bwkkwn jalan-jalan dlam bandar nie jer..hihi

    ReplyDelete
  7. @Prince Halilintar
    yaya tak pernah sampai pulau walaupun banyak pulau kat trg nie..kihkih

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.