Friday, May 20, 2011

Jom Join My Bloglist - update

~closed ~

utk makluman ..

bg mereka yg dah join bloglist yaya .. yaya dah update senarai mereka semua kat bloglist di sidebar nie..boleh tengok situ ..
bloglist nie masih lagi terbuka kepada sesiapa yang belum join... nanti kalau ade penambahan yaya just add to list je ..

terima kasih pada mereka yg sudi join..kebanyakannya follower baru .. mereka yang dah lama follow yaya nie tak sudi nak join ke ?...hihi ... ^____^


nota kaki : sedang layan NIKITA kat you tube ... tak sempat nak tengok kat TV ...

4 comments:

  1. wah, saya ada jgk :)...makaseh tau..
    salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  2. Nak join ! ! Jemput singgah blog Zakwan !
    Hehe

    smileasuwant.blogspot.com/2011/05/segmen-khas-ar-rifke-jom-review-blog.html

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...