Sunday, May 1, 2011

Jangan Korang Menyampah Dengan Widget Radio Nie ...

Ke menyampah ??? ..haha!  awal pagi semalam time berblog walking .. singgah kat blog mytech9 .. dia buat entry untuk widget radio online ..  korang perasan tak kat blog Yaya nie.. Yaya dah tambah dah widget radio tu......


haruslah memilih sinar fm ... makcik kan dah berusia .. kihkih ... harus dengar yang klasik-klasik .. layan rok klasik pun best jugak.. pagi-pagi boleh dengar celoteh abg gem n the geng... hikhik...

ape pun untuk bersikap adil dan saksama .. alhamdulllah widget tu ade button play and stop ... so.. kalau korang tak suka boleh tekan stop.. lagi pulak yaya letak widget tu kat bahagian atas ..supaya korang senang nampak .. tak de la kelabu mata mencari kalau nak tekan button stop ..

selain sinar fm, my tech9 ade letak widget untuk radio hitz fm, era fm, ikim, suria fm dan red fm. boleh terjah S I N I kalau nak kan widget-widget tu ...


dah join Yaya Azura 1st Giveaway ??? Nak join klik S I N I


nota kaki : ape pun feedback dari korang tersangat penting ... perlu atau tidak widget nie sebenarnya kat blog nie ...

15 comments:

  1. ok je, at least tau lagu terkini dr blog nie....

    ReplyDelete
  2. tak auto play takpe la..hehe..kalau org nak dgr,die boleh klik start kan..huhu

    ReplyDelete
  3. nak pasang widget tu hak pemilik blog...sapa2 x suka boleh tutup browser...betul tak...

    skrg suka dgr suria pagi2....

    ReplyDelete
  4. hehe,nasib saye ni jenis mute speaker..kui3

    ReplyDelete
  5. dulu say letak gak widget music kat blog saya. tapi sekarang dh letak pon :)

    ReplyDelete
  6. @Ayuni
    kat sinar biasa lagu lama-lama ..hihi

    ReplyDelete
  7. @アヌム ちゃん~~
    walaupun yaya tak reti baca bahasa jepun.. yaya tau nie mesti anum..hihi..
    nasib tak auto play kan ...

    ReplyDelete
  8. @Khairil
    hihi.. tapi yg penting keselesaan semua ..

    ReplyDelete
  9. @Lydia Miza(Aidyl Azim)
    tu la LM .. tu yang yaya berani letak widget nie..

    ReplyDelete
  10. Haaaa...widget blog mcm ni lah baru bagus. Nak dengar klik je play..baru x berserabut

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.