Sunday, May 8, 2011

Hari Nie Giliran Suami Buat Air Untuk Isteri

sebelum tu yaya nak inform .. hadiah untuk 3 follower bertuah dah di pos .. Insya Allah esok dapat le tu ...

hari nie hari ibu .. td adik ipar call.. mintak tolong wish selamat hari ibu kat mak yaya .. ingat jugak dia kat mak mertua dia kat sini .. hihi.. adik ipar yaya nie n adik yaya nie nie baru kawen bulan dua belas ari tu .. tapi kira perkahwinan jarak jauh ler .. tuntutan kerja kan.. nak buat macam mana ... harap-harap cepat ler adik yaya nie dapat transfer .. biar dekat dengan suami..

sebelum yaya taip entri nie sebenarnya yaya baru jer lepas bungkus hadiah .. hari nie kan hari ibu .. ade la sorang staff lelaki nie.. mai slow talk dengan yaya.. mintak tolong bungkus hadiah untuk isteri dia... huhu .. terharu ... akak jeles u!!!

ye la.. lelaki mana pandai nak main bungkus-bungkus hadiah nie..tapi sekurang-kurangnya dia ade alternatif nak bg hadiah kat isteri dia ...  korang nak tau tak dia bg ape kat wife dia ??

gelang emas ? owh.. bukan ..

cincin berlian ? pun bukan ...

tapi dia bg 2 buah buku ... buku motivasi gitu ..  satu tu tentang sayang anak.. satu lagi tu tentang suami isteri dan rumah tangga gitu la... sweet kan ... hihi ...

tak sangka pandai dia hargai isteri .. mesti tak sabar nak balik keje tu  nk bg hadiah kat isteri ...

wahai lelaki .. tak kira la macam mana korang nak tunjuk kan rasa sayang kat isteri .. bg hadiah atau melalui kata-kata .. percayalah .. seorang isteri tentu merasa amat bahagia andai diri mereka dihargai ...

tak payah tunggu nak bg intan berlian.. rumah banglo 4 tingkat ke ..kang tak mampu pulak ... hihi .. ape kata balik keje nanti giliran korang pulak buat air untuk isteri .. tolong hidangkan makan malam ... tolong cuci pinggan lepas makan ... tentu isteri anda berasa amat dihargai ...

yaya setakat nie mr tmfs tak wish pun lagi mothers day .. adakah dia lupa ?? atau dia tak tahu ..mustahil tak tahu..iklan satu pelusuk dunia!... huhuhu .... : (



8 comments:

  1. tak merasalah air hasil buatan tangan en. suami tp xper, terimalah dia seadanya. hu3

    ReplyDelete
  2. @umialya
    harap2 dia baca blog .. luahan perasaan melalui blog biasanya menjadi..kihkih..

    ReplyDelete
  3. hehe..hari ni hari bahagia untuk golongan ibu2.so anda adalah raja sehari =P

    selamat hari ibu kak =)

    ReplyDelete
  4. betul juga tu, si suami menggantikan khidmat isteri pula sempena hari ibu ni. barulah sweet. huk3

    ReplyDelete
  5. wah..untungnya isteri lelaki tu yer..
    selamat hr ibu sis

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.