Sunday, April 10, 2011

Tragedi Big Apple

Nie adalah entri luahan perasaan..nak tepon stesen radio malu..haha..biasa Yaya dengar kat radio pagi-pagi macam-macam cerita kat radio tu..biasa dengar Sinar FM...tapi kali nie Yaya berharap sangat mr. tmfs *sila lah korang ke blog beliau yang penuh dengan sarang labah-labah+tikus berkejaran+tahi cicak sana sini* baca entri nie... U.. balik rumah jangan marah I ye..

U ... banyak kali tau I ajak pergi beli Big Apple..kali nie memang teringin sangat nak makan ... I masa pregnant dulu mana ada buat hal..tak de lenguh-lenguh..muntah jauh sekali..mengidam pun tak de...tak pernah pun I susahkan U .. tapi kali nie I betul-betul nak makan..I ajak pergi beli u angguk-angguk je...angguk paksa la tu...huhu..tapi sampai masa buat-buat lupa...

U ... I belum ajak pergi tempat jauh-jauh pun... I tak pernah request benda pelik-pelik pun... pergi Hollywood ke ...Bollywood ke..mana ada..tak pernah ...ni ajak pergi dalam negeri je..selang satu daerah je... tu pun U tak nak layan.. every weeekend I ajak..tapi U buat derkkkkk aje...bernanah tau hati I...huhu..

U ...  bukannya I tak pernah makan sebelum nie .. tapi I saja nak pergi beli Big Apple tu dengan U..nasib baik semalam adik I pergi dating sampai ke sana..alang-alang tu I kirim Big Apple Idaman hati I sekian lama tu... tak pelah tak dapat pergi dengan U ... janji I dah dapat telan donut-donut comel tu semalam .. U pun tumpang makan jugak ... makan dgn derkkk nyeee....hihi..geram!


idaman kalbu sekian lamanya ...


nota kaki : entri nie saja ditaip supaya bila U baca entri nie U akan rasa bersalah yang teramat sangat!!!...hahaha!!!...dan U akan bawak I dengan anak pergi beli donut-donut comel tu lagi sekali...hihi.... jgn marah I.. I mintak ampun dulu... :-)


13 comments:

  1. org laki biasalahkan, diaorg wat2 tak faham aje kehendak kita..

    xperlah, janji yayapun dpt makan donut comel2 tu

    ReplyDelete
  2. Hehe....lelaki...huhu...paham sangat...^_^
    kadang2 tu rasa macam nak picit je idung dorang kan..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hahaha, siap dlm blog, comelll, sweet gitu akak, happy selalu lah ye :)

    ReplyDelete
  4. sama la kita..mmgu lepas br mkn big apple,teringin sgt..

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa lagi donut kat Big apple ni..

    ReplyDelete
  6. sedapnya big apple....... buat terliur pepagi ni tengok...

    thanks sudi singgah blog saya....

    ReplyDelete
  7. salam kenal...

    dia tengah sibuk tu...he hee

    ReplyDelete
  8. sila lawat sini.. ada link anda~

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/04/penghargaan-buat-shouter-terawal.html

    ReplyDelete
  9. hahaha..ni luahan hati dalam era IT ni..menarik..apa respon dia?hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.