Saturday, April 23, 2011

Terima Kasih UKHTI SURAYA , KASIH IBU, Anda Berani ... Tak Macam Ujang9897

Alhamdulillah ... follower diari ibu Wafiq dah  mencecah 500 orang .. * lagak cam 5 ribu ..


TQVM Ukhti Suraya ... walaupun gembira follower dah 500 tapi sedih sebab tak dapat nak link kan ke blog Ukhti suraya .. kat profile tak de link ... tadi dah cuba search google ...tapi tak jumpa .. rasanya Yaya yang singgah dahulu ke blog beliau tapi Yaya dah tak ingat la... kat list blog following pun tak de nama Ukhti Suraya ... huhu ...*sedih

Ukhti Suraya ..nie kalau baca inform la Yaya URL blog yer... hihi ... tak pun masuk kan link kat profile tu ....

dan ... satu lagi .... untuk follower ke 499 ...

TQVM KASIH IBU @ IBU HAIQAL ..  bg Yaya ibu Haiqal nie berani ..hikhik ..kalau orang lain mesti refresh banyak kali nak tunggu jadi follower ke 500 ... biasa macam tu la .. tak macam Ujang9897 tu..log in akaun YanaMIB untuk jadi follower ke 99..pastu log in balik guna akaun sendiri untuk jadi follower bertuah .. hahaha! *maaf ye Ujang....gurau-gurau saje nak usik bakal pengantin ...:-) tapi tak pe al..diorang berdua bakal jadi suami isteri dah pun..tak ssalah berkongsi pasword..hahah

biasa kalau jadi follower nombor genap macam  500 nie atau nombor-nombor cantik tuan tanah akan review blog ... tp ibu haiqal memang lain la.. hihi ... korang terjag la blog dia ..template cantik !


nota kaki  : teringin nak buat Giveaway .. tapi ada tak orang nak join ???... takut tak de sambutan je ... *grrrr





5 comments:

  1. saya pun baru follow blog nie..kalau tahu tunggu jd follower yang ke 500 la..hehehehe
    cantik blog dia..(bangga jugak post gambo follower tu ada jgk muker qasehmansya

    jom pakat2 jenguk jgk
    www.qasehmansya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. uh , selalu org buat GA ramai je yg join . hehe . hmm , agaknya dia lupa kot nak tinggalkan link kan .

    ReplyDelete
  3. wahhh.seronok nyer jadi follower ke 500. :D

    ReplyDelete
  4. hai yaya..aduhai malunya dipuji sedemikian rupa...=)

    masa follow yaya, xde fkir pun nak jadi follower yg ke 500..yg pnting dpt kwn2 baru n berkongsi cerita..

    buatlah GA, msti ramai yg join...

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! 500 folower tu ,zakwan bru je 47 .buat la GA ,tak sbar zakwan nk j0in .hehe

    Recent post :Create file without name anda logo

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...