FB

Thursday, April 28, 2011

Telan Liur Tengok Resepi CMG ... Tq Along-Nidar Dan Meraka Yang Lain

Lagi beberapa minit habislah time keje untuk hari nie .. pastu start cuti untuk 3 hari... yeay! tapi tak plan gi mana2 pun.. jalan dekat-dekat je .. just bawak anak beriadah ...ingat nak bawak anak mandi kolam..kat rumah i mana ade kolam renang u .. haha! tapi Yaya paling suka duk saja kat rumah sambil tengok tv dan makan.. hihi .. itu yang paling best!

last week plan nak buat muffin coklat .. resepi ambik dgn LM .. dah beli bahan tapi muffin cup yang keras tu pulak tak jumpa .. potong betul la .. nanti balik ke je nak gi cari  choc chip..  minggu nie rancangnya Yaya nak sumpah muffin jadi kek coklat! kihkih!

tadi godek godek resepi CMG .. nampak pulak stroberi cheese cake.. hadush.. tengok gambar sampai tertelan liur ! yang tu plan next time la... kalau ada budak ofis Yaya baca nie.. kalau korang rajin korang buat la.. hari isnin bawak ofis Yaya nak rasa sikit ...hihi ...





cik mat ... yaya pinjam gambar ... tak dapat makan tengok gambar dulu jadi la.. hihi.. memang nampak menyelerakan kan ?

alamak .. lamanya buat entri.. dah lebih 35 minit.. ape la... tu la taop entri sambil buat keje macam nie la.. satni check kat pandion chat dah tak ramai staff online .. tinggal 7 8 orang je lagi.. awalnya korang balik .. haih..tak boleh jd nie.. yaya nak kemas meja jugak la.. siap-siap nak balik ..

tapi sebelum tu.. yaya nak bagu link follower yaya yang ke 600 .. tq ye ...



jom terjah :


*dik..akak nak follow tapi tak jumpa pulak nak klik follow kat mana .. hihi ..


korang dah join Yaya Azura 1st Giveaway ???

Nak join klik SINI

hadih-hadiahnya pasti tak menghampakan korang ...



nota kaki : terperasan ade sorang unfollow.... :-(






6 comments:

  1. pak cik mat gebu selalu buat perut saya tersiksa :(

    ReplyDelete
  2. huhu..terliur..sis pun terliur..huwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. sama-sama..

    hehe... terlupa letak gadget follower..

    ReplyDelete
  4. boleh la post kat kk sikit ye.separuh pon jd la. :D

    ReplyDelete
  5. adeh.. sye pun terliur gak kak.. tetibe perut ni rasa mcm nak p beli gak kek.. ahha~ sedapnyer lahai~~~


    ni nak cakap.. link blog ni ade kat sini.. sila2 lah tgk ye.. sekian~

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-makcik-pakcik-follower-5.html

    ReplyDelete
  6. ok.. yg ke 617.. hahah.. ^_^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...