Thursday, April 21, 2011

Kisah PIZZA dan CHICKEN CHOP

KFC ke ... PIZZA ke .. tak nak dua2 ke.. haih..rasa macam nak makan dua-dua sekali ..tapi diet nie cam mane.. lantak ko la diet! yang penting makan dulu ... nafsu makan melebihi segalanya.. tak pe lepas nie diet lagi..haha!

KFC duk promo ... PIZZA pun sama ...mana tahan godaan beb! hihi.. last-last mr hubby ajak makan dua-dua .. tapi tak de la hari yang sama..petang semalam PIZZA ..ptg td KFC ... akhirnya dah terbukti jua kasih dan sayang MR. TMFS.. haha..ape-ape je la...

maka .. balik je keje terus kami serbu PIZZA HUT ...

 dan haruslah order yang 50% off ... mushroom soup yaya punya .. minum ngan air milo ...

pizza nie pun offer jugak .. air harga asal... yang nie mr hubby punya .. yaya ingat tak nak makan pizza ..haih..tak tahan .. jd peminta sedekah ngn mr hubby ... mujur dia hulur one slice..kata sayang ..hihi ... *selamat tinggal diet

petang td lagi sekali kami bergegas ke KFC ..mula-mula tu boleh dia saja buat tak ingat ..padahal semalam dah janji ..cepat je dia nak pergi join Wafiq yang sedang bersuka ria dengan tok ma dan aki di masjid kristal. kalau korang nak tahu tu la tempat permainan Wafiq..berlari-lari sambil tengok trem , bot, org main jet ski, tengok orang jog, kacau couple dating .. hihi ...

back to story ... :-P MR.TMFS bawak la wife tercinta lagi tersayang dia nie pergi KFC kat Giant ..kami order chicken chop 2 sets .. 

 mmg sedappp !!! yaya makan sampai habes !!! Ayuni .. Kak Yaya rasa chicken chop tu size dia ok je ..tak de la kecik sangat ..hikhik ... *selamat tinggal diet

rupa manusia yang diet tak jadi ... yaya makan sampai licin kecuali air mountain dew tu .. minum beberapa teguk jer sbb terlampau sejuk banyak ais .. dah la aircond kuat ..huhu ..


Finding ... puas hati dapat makan dua-dua... kalau ade yang tanya yaya antara makanan di atas mana lagi best antara KFC dan PIZZA HUT .. jawapannya adalah Chicken Chop KFC!!! * diet Yaya memnag hancusss!!!



24 comments:

  1. suka nasi ayam periuk besar..kulim...perggh...

    ReplyDelete
  2. perghhh sedap tul makan,. i follow you

    ReplyDelete
  3. @nurulfzz
    dah terjah ..untuk yang belum kawen je ek ?

    ReplyDelete
  4. passing2 la meh sini sikit.terliur tgk. :D

    ReplyDelete
  5. td pun baru makan kfc tu jugak, hehe

    ReplyDelete
  6. alaaa... terliur.. nk jugak makan dua2.. tp sy kt jepun, kfc xhalal.. pizza pon xsure halal ke tak.. :(

    ReplyDelete
  7. tergoda ah tgk pic pun...tgh lapo ni...hehee

    ReplyDelete
  8. fuh...meleleh air liuq nie tgk pic mushroom soup ngn chicken shop....

    ReplyDelete
  9. tapi chiken cop kat kat kajang tak best pun, kecik dan macam tak masak. jeles betul tgk ciken cop kat atas ni...huk3x

    ReplyDelete
  10. jln2 cari makan....
    follom skali... hehehe..

    ReplyDelete
  11. wow wow wow

    macam sedap je tuuu!

    kenapa semua orang buat jjcm ni?

    ai laporrrr ni~

    ReplyDelete
  12. makan makan makan... sedapp nya! Myna pun dah cuba C.chop tu.. cuma air dia jerk myna x minum.. kena pantang dulu dari minuman bergas..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...suker juga dengan chicken chop .. ^__^

    ReplyDelete
  14. Kenapa cik Yana tengok chicken chop tu macam lain dari yang dulu punye? Yang dulu macam lagi menyelerakan je.

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  15. hai yaya..
    samelah kita, bila makanan sedap2 di depan mata, tergugat segala niat berdiet...hu..hu..

    ni tgh tunggu hubby tunaikan janji dia nak belanja chicken chop kfc...nampak yaya mkn mcm sedap jer...xsbr ni..he..he..

    ReplyDelete
  16. gulpp...meleleh plak air liur ni..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...