Friday, April 15, 2011

Jom Join Bloglist KK

ini adalah entri 2 in 1 ... :-)

pertamanya... TQVM to all followers ...and special thanks to KK sebab sudi jadi follower ke-400 blog akak yang tak seberapa nie ...


dan..yang keduanya ... KK nak buat blog list ... haruslah kak yaya join...hikhik...


 klik banner kalau nak join 

nie la headernya ...terjawab sudah KK sebenarnya refer to KAMBENGKARBONAT ...haha!! mana dapat nie dik oii...hihi ...lepas tu nama glemer kat shoutbox adalah KARBONAT je...KAMBENG tak der... hihi ... nama blog pulak WE ARE ALL ANALOGUE ..nama betul pulak MOHD HAFEEZ JOHARI ... banyak fakta nak kena ingat nih! haha!

bagi Yaya blog KK nie dah ok ..cuma font type je laa.... akak yang tua nie kena bukak mata luas-luas sikit.... kalau yang muda remaja baca mungkin tak de masalah ....

3 comments:

  1. wahhhh.tanks ye kakak join bloglist kk. :D kk eh?hehe
    oke2,t kk ubah font ye.xpon besarkan sikit font 2

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    waaaaaaaaa dah sampai 400 lebih tu...leh tambah lagi ni ;)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...