Thursday, April 7, 2011

Ini Entri Terima Kasih Kepada Yuyu Zulaikha

sedang makan pelam cicah kicap..asalnya mintak tolong makcik cleaner kat ofis nie buat jeruk manis..nampaknya tak sempat pelam tu nak transform jd jeruk dah dipelahap budak2 nie yg majoriti lelaki..dorang makan mengalahkan pompuan mengandung mengidam makan asam...

blur nak buat entri..idea sedang kontang gara-gara makan pelam masam...hikhik...benda-benda masam nie tek elok dimakan selalu..boleh jadi pelupa nyanyuk segala...macam Yuyu Zulaikha..duit dalam tangan pun gi cari sampai dalam tong sampah...hahah!

pg nie yaya hepi sangat...selain dapat makan 2 3 hiris pelam masam yaya hepi jugak sebab Yuyu Zulaikha Yang Comel Lagi Kecik Tapi Kiut tu sudi jd one of my follower and drop comment... kalau korang belum kenal dgn Yuyu nie singgah lah kat blog dia...gaya tulisan yang santai..gila gila..ayat berbelit-belit..tu trademark dia tapi Yaya suka macam tu...lain dari yang lain..relax der..hihi...

sekian sj segala puji-pujian untuk Yuyu sbg tanda terima kasih......:-)


nota kaki : juga  TQVM kpd followers yang lain... tq sudi singgah...sudi baca entri..sudi komen n sudi jd follower...

2 comments:

  1. aduh kecur wase air liur....mgkin sbb x ngandung kut jadi x wape gemar masam2 ni....

    ReplyDelete
  2. aip jom join blog dr japan nih ;)
    Eila tag yaya azura

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.