FB

Monday, March 21, 2011

Template Baru ... Ok Tak ?

amacam template baru ? ok tak ? ke ade yang sakit mata dengan template nie ? hihi ....

nie adalah entri ke-2 menggunakan template baru ... masih ada yang perlu dibaiki .. terutamanya dari segi warna font .. warna font untuk comment belum edit lagi .. kelabu asap je mata nie memandang komen-komen pembaca tersayang..nampak tak nampak je kan.. tapi biar la dulu .. tunggu  betul-betul free baru yaya kasi edit sama dia...bukan ape..semua ubah pakai coding ..yaya main try n error jer ... ambik masa sikit ...

weekend baru nie gatai main tukar-tukar template ... bukan tak backup template asal..dah backup..tup tup bila upload template asal header dah hilang ... softcopy header tu lak dah terdelete..mr hubby format PC dan tak save benda alah tu ... bukan salah dia pun..dia dah tanya yaya..ada file penting tak kat desktop tu .. tapi confirm je yaya cakap tak de...haha..amek ko!

last pakai la template nie...pilih warna HIJAU .. i think i am green lover ...hahah ... ok tak ..but for me ...segar sikit mata nie memandang ..... hihi ...



3 comments:

  1. cantik template ni dearr..
    tenang je bila masuk sini..:)
    tuela kan kalo format pc.. kalo x save mmg la sume pn ilang.. kalao fara la kan.. ades!! tensi je nak carik balik ap yg dah ilang tue..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...