FB

Friday, March 4, 2011

Menu Roti Canai Terlampau

belek-belek pic in my Wave 11.. ternampak gambar nie..huish..mmg gelak tahan-tahan Yaya time nampak menu nie..kan kalau gelak terlampau or gelak besar hilang pula keayuan .. mesti customer kat kedai makan tu ingat Yaya mereng.. tapi betul nie 1st time Yaya jumpa nama roti canai pelik gini ...

dari kejauhan dah boleh baca menu tu ... cuba jugak nak snap pic ..nasib baik org tak perasan..hihi...


roti kosong, roti bawang, roti sardin, roti telur .. tu semua dah biasa dengar even selalu makan roti kosong dan roti sardin sahaja ...

tapi roti thisuu ??? apakah itu ??

roti khawin ??? camno rupanya yer ???

yang nie lg pelik ajaib ... roti tampar telor goyang ??? tak tercapai dek akalku .. haha!

korang pernah makan ke roti-roti nie ??? maaf ler yer rasa malas pulak nak mintak bantuan en google nak search image...haha! next time la Yaya try order roti-roti nie and ambik gambar tunjuk kat korang.

stakat nie kalau kat kedai tu pernah makan roti canai kosong jer .. tapi mmg best makan kat situ ... AZ Selera Timur .. orang Bandaraya KT sure tau tempat nie.. bersih je kedai .. service pun ok ...

sebenarya Yaya baru berjinak dgn kedai nie..dulu jarang-jarang pergi tapi sekarang dah jd tempat pilihan..sebab sehari dalam seminggu Yaya and mr. tmfs akan makan malam on the way balik kerja ... tempat lama dulu dah teruk jdnya.. kedai tak terurus..kotor .. kucing rasanya lebih sepuluh ekor dalam kedai.. hahah! makanan pun dah tak sedap...tukang masak bertukar- tukar .. tu yg cari kedai lain ...

org KT .. kat mana lagi yer tempat makan best-best area bandar nie yer .. hikhik!



7 comments:

  1. haha..plik bebenor nme rti cnai..zman da cnggih,nme rti cnai pom msti cnggih gak kak ya..huhu...

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    nie mesti kak nor..ye ah ...pelik bin ajb sungguh!

    ReplyDelete
  3. best, sye pnh gi restoran nie!

    ReplyDelete
  4. macam2 rupanya...selama ni mkan roti canai ksong ngan telur jer...

    ReplyDelete
  5. hehe..macam2 nama ada tu kak..hurm..tempat makan..kedai mat binjai r kak kalau nak makan tghri..biasa iqbal g situ r..

    ReplyDelete
  6. saya suka kedai ni sebab banyak sangat makanan.... hemmm tak puas hati call aje tokeh... kan ada no phone merata2

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...