FB

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


SAYA ORANG TERENGGANU
Sila ceritakan latar belakang anda
- Yaya orangnya biasa-biasa je...serba sederhana...anak sulung dalam keluarga dan mungkin sebab anak sulung nie la menjadikan Yaya seorang yang berjiwa kental...

Profesion anda sekarang
- Keje Yaya sekarang adalah sentiasa menekan kalkulator, hampir setiap hari guna microsoft excel dan menggunakan software peachtree..so pandai-pandai korangla teka Yaya keje ape..hikhik...

Blog favourite anda .. kenapa
- Yaya tak pernah set mana-mana blog adalah feveret..kiranya tak dela setiap hari wajib bukak blog tu...so bila check kat dashboard..mana-mana tajuk entri yang menarik perhatian Yaya maka ke situlah Yaya bertandang...

Blog yang anda tak suka nak masuk
- Semestinya yang ada lagu..sebab biasa tengah malam baru yaya berblogwalking..time anak tidur...pernah jadi sampai terganggu tidur budak kecik tu sebab tiba-tiba je kuar sound..
- Satu lagi blog yang selalu kuar welcome note la..ape la..terima kasih sudi berkunjung la..ntah ape-ape..jenuh nak klik 'ok' ..
- Blog yang disable right click..mak aihh...bukan nak copy pun..cuma bila entri dia ade link ke entri lain dalam blog dia sendiri atau blog orang lain kita tak leh nak right click.. padahal entri dia tu pun kita tak abis baca lagi.. lain la kalau disable right click tapi terus open new tab..yg tu tak terasa hati...hikhikk...

Impian anda terhadap blog anda
- Yaya nak blog nie orang cari menggunakan URL ...tak pun nama YAYA AZURA tu sebagai keyword..tu maknanya dorang memang cari blog nie...konon macam tak sabar nak baca new entri kat sini..hahah...Insya Allah ...



19 comments:

  1. blog yg tak suka masuk ada lagu tu lebey kurang. nak2 kalau kat ofis. kantoi ;)

    ReplyDelete
  2. singgah blog org ganu kiterr... :)

    ReplyDelete
  3. @alyyani
    bahaya tu..kan saje je kena marah ngn bos!hihi..

    ReplyDelete
  4. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  6. 0rang k0lumpo datang menjengah...
    dulu selalu di t'ganu...
    sebab adik p0mpuan blaja kt uitm dungun...

    ReplyDelete
  7. As ' Salam ,

    Terjah dari Segmen BA

    Follower ke 268

    http://nameless151.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal yer semua..tq sudi singgah..jom kita tambah kenalan...:-)

    ReplyDelete
  9. hai yaya... org ganu ye..
    thanks for drop by & drop a few comments at my blog yang ntah aper2 tu.. hihi
    salam kenal...

    ReplyDelete
  10. salam kak yaya..thx singgah blog IP td..

    btw..pas ni klo akak nak bukak link in new tabs dalam right click disabled page...akak try la tekan [ctrl] + left click on mouse..

    p/s : maybe akak da taw..tpi saje nk share..:)

    ReplyDelete
  11. salam kunjungan dari blogger ganu =)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hye selamat berkenalan..
    prince blogger kl..
    newbiee lagi nie...
    lau sudi lawatla blog proince ye..
    :)

    ReplyDelete
  14. Salam kenal..org Pahang singgah sini..dari segmen BA..:)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan kak.cik gege follow blog akak...

    ReplyDelete
  16. Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...