FB

Saturday, February 19, 2011

Wafiq and Connectedtots

haih budak Wafiq nie..takde dia nak tido siang nya.. weekend gini la ibu nak layan blog Wafiq oii..kalau dia tido pun kejap benor.. sempat ampai kain jer..hikhik ... tiap kali ngadap pc nie dia mesti datang menyebok.. nak buat camner.. nak marah lebih-lebih nie le anak i sorang jer tauuu.. kecik lagi pulak tu...marah bukan paham pon..

so ptg td masa duk taip previous entri .. Wafiq dtg jd guard kat tepi Yaya..kesian la pulak.. ambik dia letak atas riba kasi tengok nie...

bagi dia main animal talk..kuar sound then pilih gerangan haiwan apekah yang berbunyi itu..hihi..syok pulak ibu main..haha..kantoi!!ala..Wafiq bukan pandai main pun..mouse main tekan jer..cuma bila correct answer dia tepuk tangan..haha..lucu lak tengok gelagat dia...

pastu..ajak Wafiq main nie pulak..dress me up ..just drag the item..then letak la kat mana-mana part of body... bila Yaya sebut ' Jam ' then tanya Wafiq nak letak kat mana..dia diam je..pastu Yaya tanya lagi.. mana tangan dia..ibu nak letak jam..pandai pulak dia tunjuk tangan kartun tu..hikhik..suka tengaok bila Wafiq bg respon...

korang kalau nak ajak anak main game boleh pergi sini... http://www.connectedtots.com.my/ kalau anak tak pandai main korang jer main..seronok ape main game budak-budak...hihi...

tadi nak register...tapi tak boleh la pulak..lambat benor loading..lepas isi form..duk berpusing tanda loading sampai ke sudah..confirm tak menjadi tuh..next time try lagi...


budak kecik ini sangat nakal dan suka menganggu ibu berblog..dengki tak sudah... dan budak besar itu.. i love u muachhh!!!!


1 comment:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...