Wednesday, February 9, 2011

Para Gadis ... Usah Kecewa Ditinggalkan BF

Cewahh.. tu dia..tajuk cam Yaya nie motivator je.. Yaya ade pengalaman macam nie..tapi bukan berlaku pada Yaya tau sebab Yaya bercinta dengan mr.tmfs masa umur Yaya 15 tahun lagi..now umur Yaya dah 29 tahun..kalau gaduh pun lepas tu baik balik...tapi nie berlaku pada orang yang dekat dengan Yaya jugak la..

parah betul tengok bila dia ditinggalkan boyfren..kalau dulu masa bercinta mandi tak basah..makan tak kenyang..tapi bila dah putus nie sebaliknya pulak...tak nak mandi tak nak makan..haha...jawapannya mmg sah tak basah dan tak kenyang...hihi..

kesian pulak tengok..sampai tak de mood nak keje..tak de mood nak belajar...risau hati kawan-kawan tengok...sampai kita pulak call mak ayah dia cerita perihal anak dia yang dah tak keruan nie..nak buat camne..dah tak de jalan lain dah..kena inform jugak dengan parents dorang..kan kalao tak bg tau jd ape-ape lain pulak ceritanya...

nasihat Yaya bg mereka yang putus cinta tu..bawak la bersabar..jangan sedih-sedih..ingat tuhan yang sentiasa bersama kita..masih ada lagi insan lain yang sayangkan anda..bukan bf anda jer tau..hihi...

dia ingat dia hensem sangat! standard je la muka dia tu... tak de ganteng mana pun...haha...weii..anda boleh dapat pengganti yang lagi hensem! lagi kaya! lagi banyak duit! haha..tetiba emo...

nah..ambik korang lirik lagu Gubrak nie...kasi kuat semangat sikit...:-)


tak kusangka kamu playboy juga
padahal tak sepadan
dengan wajahmu yang sangat standard

tiap kali ku jalan denganmu
kau lirik sana sini
tak bersyukurkah kau tlah punya aku

reff:
sudah cukup ku pusing karnamu
jadi cowok janganlah sok ganteng
wajah pas pasan tak ada uang
bikin aku jadinya gubrakk

cepatlah tobat lekas berkaca
wajahmu gak ganteng-ganteng amat
kalau kau tetap merasa hebat
nanti aku jadinya gubrakk

tiap kali ku jalan denganmu
kau lirik sana sini
tak bersyukurkah kau tlah punya aku

kisah ini tak penting bagiku
tak perlu tunggu kau berubah
karna secepatnya ku buang dirimu

Lagu : Gubrak

Artis : Intan Nuraini

8 comments:

  1. hahahah..btul tu sis..jgn frust2..tak dapek apo pon..huhu..kimsalam dgn ur frends tu ya..peace

    ReplyDelete
  2. huhuhu
    penah rase putus cinta yg sangt teruk
    sebulan x bergaul ngan org
    tp bile pk2 bLk bodo nye time 2 :(

    ReplyDelete
  3. bila hati dah frust mmg hilang sket perasaan nk buat pape..lame2 ok la tu..tp jangan sampai bunuh diri sudah..

    kalau xfrust langsung tu means org tu xdok perasaan la pulok..hihi

    ni buat entry sebab nak letok lirik ni ke ape?

    ReplyDelete
  4. bila hati dah frust mmg hilang sket perasaan nk buat pape..lame2 ok la tu..tp jangan sampai bunuh diri sudah..

    kalau xfrust langsung tu means org tu xdok perasaan la pulok..hihi

    ni buat entry sebab nak letok lirik ni ke ape?

    ReplyDelete
  5. @chenta : dapat badan kurus je kan..hikhik..

    ReplyDelete
  6. @mucux : hah?? dasyatnye...share la pengalaman tu..hikhik!

    ReplyDelete
  7. @yani : kisah ini benar semata - mata ...hikhik...tapi dah lama berlaku...

    ReplyDelete
  8. takde faedah nye nak frust terok2 . haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.