Sunday, February 20, 2011

Dividen EPF 2010

dividen EPF 2010 dah diumumkan... macam biasa laa....naik sikit-sikit jer ... tapi ok la dari turun kan ?

  • 2001 - 5.00%
  • 2002 - 4.25%
  • 2003 - 4.50%
  • 2004 - 4.75%
  • 2005 - 5.00%
  • 2006 - 5.15%
  • 2007 - 5.80%
  • 2008 - 4.50%
  • 2009 - 5.65%
  • 2010 - 5.80%

see.. dividen yang telah diisytihar , nie yaya dapat dari website kwsp ... saja list kadar dividen dalam tempoh 10 tahun .. kena ambik tau nie... sebab duit kita ade kat situ ...

Yaya start keje tahun 2004 ... dah masuk tahun ke-8 rupanya yaya bekerja .. kejap je masa berlalu... kalau korang nak tengok sama ada majikan bayar ke tak caruman EPF yaya cadangkan ada baiknya korang bukak I-Account...boleh check online... nak print statement EPF pun senang...nak buat kira-kira pengeluaran akaun dua pun boleh...

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.