Saturday, February 26, 2011

Bila Suamiku Tergoda .. Huhu ...

al - kisahnya ...

pukul 10 pg ...sedang seronok mengadap tv - tv tengah tunjuk jom heboh tv3 - tetiba sahaja mr. tmfs bersuara ... ajak pergi jom heboh...ouchh..ternyata dia tergoda dgn akim dan tomok yg sedang ditemubual ketika itu...dahla dan dan nak pergi..Padahal mr.tms bukan jenis suka pergi tempat berasak-asak nie..ohhh..panahan Jom Heboh memang dasyat..dia cakap kena pergi nie..next time tak de dah..kena ban..wooiittt..celupar mulut norr....

Yaya tak mandi pun lagi..cuma sempat mandikan Wafq dan bagi Wafiq makan .. Yaya awal-awal pagi dah bekpes .. mr. tmfs baru lepas bekpes .. dia bekpes sorang-sorang sebab dia sayang nak tinggal tidur pagi jumaat .... hihi ..

15 minit lepas tu kami dah atas jalan..bersiap ala kadar..tanpa mandi sebenarnya..hikhik! dah perintah suami suruh cepat..berani ko engkar ?? haha! susah jugak nak cari parking .. dua kali pusing baru dapat parking.tu pun jarak parking nun jauh di negara seberang ..berpeluh nak sampai ke tempat kejadian...

tak lama pun kami kat situ ... tak pergi semua booth pun.. pengunjung dah mula ramai..sesungguhnya Yaya akan jadi pening bila berasak-asak..lebih baik Yaya mengundur diri .. hihi ...

kata julung kali kat KT .. sampai-sampai jer haruslah bergambar dulu .. buat kenangan tunjuk anak cucu...

ini la yg telah dibeli ...semuanya boleh dimakan kecuali bola itu ...:-)



No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.