FB

Saturday, February 26, 2011

Bila 'Aping' Depan Mata

Semalam..belah pagi sengaja cari nahas ke Jom Heboh..ambek ko...sebesen peluh ko bawak balik rumah..haha.. belah petang pulak pergi mengejar si Aping kat Terengganu Trade Centre (TTC) ingat Kolumpo je ke ade trade centre bagai ni..hihi....

Budak Wafiq tu Yaya tengok excited benor bila tengok citer Upin Ipin ... nampak excited lebih jer. bila ada cite Upin Ipin kat Tv bukan main lagi Wafiq bersorak tak hengat dunia sambil sebut 'Aping' !!! paham-paham ler korang yer Aping tu nama timangan untuk Upin dan Ipin ...hihi ... Wafiq dah gabungkan jadi satu .... hebakkk sangakkk !!

bila nampak iklan-iklan tepi jalan pasal Upin Ipin ada kat TTC ..semestinya teringat anak kat rumah .. mesti gumbira tak terkira Wafiq kalau dapat tengok Aping live.

so petang semalam berekspedisi la kami ke TTC ..4.30 sampai sana .. dapat la kamu jumpa Upin Ipin ....

hanya mampu memandang dari kejauhan .. ramai sangat peminat Upin Ipin nie .... memang ralit Wafiq tengok Upin Ipin walaupun tak bersuara dan hanya berlenggang lenggok sambil tangan melambai - lambai ...

haha ..muka wafiq tak masuk frame ... dah panggil mintak tengok kamera tapi buat derkkk jer...hish!

nie masa sesi bergambar ...yaya ingatkan makin dekat Wafiq makin suka.. tapi bila bersebelahan .. tu dia..dan dan meraung ... terkejut kut tengok mata besar kepala besar...haha! capat-cepat keluar dari lingkungan peminat Upin Ipin tu... takut menganggu dorang nak bergambar dek suara Wafiq meraung bagai halilintar !


dan..semalam hingga pagi nie Yaya asyik bertanaya kat Wafiq ... Yaya tanya Upin Ipin buat tangan macam mana ? sepantas kilat Wafiq melambai-lambai tangan ... hihi ...paham rupanya budak Wafiq nie ngan soalan Yaya ... :-)



4 comments:

  1. hikhik, patutlh unisza kosong smlm, smua gi jom heboh...

    ReplyDelete
  2. bestnya...sy terlepas nak jumpa upin ipin ni.dtg kol 5pm..dah tak ada.nak beli patung pon dah abis:(

    ReplyDelete
  3. @Ayuni

    semua org rela berdepan dgn jln sesak..
    hahha

    ReplyDelete
  4. @wida

    ptg nie ada lagi kan ..baik pergi awal .. dia tak ikut jadual pun ...sepatutnya semalam 4 - 6 petang

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...