Saturday, February 19, 2011

Asyik Kroh Kroh - Memang Bikin Sentap

bukan nak bagi petua macam mana nak tingkatkan trafik atau petua macam mana nak nak dapat BE...Yaya belum layak lagi nak kongsi tips-tips rupa gitu..hehe...harap-harap akan tiba masanya nanti ye...

Yaya ada terbaca satu petua nie ... petua kurangkan dengkur ...so nak kongsi la ngan readers semua .. yaya tak buat la ..even mr.tmfs ada jugak dengkur but still can accept lagi..selagi tak menganggu tidur Yaya boleh terima..hikhik...
mmg sentap kalau suami asyik kroh-kroh..boleh tuli kut...hahaha...siap pakai headphone tuh...


bukan lelaki je tau suka berdengkur nie..pompuan pun sama...hihi..cover line sket..nanti ramai pulak kaum adam serang Yaya..hahaha...

nak jugak tepek gambar lelaki berdengkur sekali lagi..hihi..

nie bg yang berkahwin la..yang duk hostel tu..kalau roomate pun ade masalah gini memang tension kannn...nak study pun tak leh nak concentrate...

senang je caranya..ambil 7 biji badam dan tumbuk sehingga lumat...kemudian campurkan ke dalam segelas susu panas..minum beberapa minit sebelum tidur...

tapi kolang korang bukan penggemar susu..hihi..tak boleh apply la petua nie...ke boleh je campur dalam air putih ?? erkk.. korang try ler..mana tau menjadi...hihi...



pic :ehsan google

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.