Wednesday, January 12, 2011

Terima Kasih Ben Ashaari


Yaya terkejut sangat...buka je blog pagi nie tengok follower bertambah2..jejak kat shoutmix pun bertambah2..comment pun ade..heran! mmg heran! nasib baik tak pengsan..haha! check punya check rupa-rupanya header blog Yaya menjadi header pilihan Mr Ben yg kacak lagi ganteng tu! haha! tak sangka header sebegini simple menjadi pilihan Mr Ben...

Org lain mungkin tengok biasa je tapi Yaya sendiri cukup menghargai header nie sebab Yaya buat sendiri..susah sikit bagi Yaya untuk buat header nie sebab Yaya sebelum nie tak pernah nak explore photoshop ke..picasa ke..photoscape ke..semuanya benda baru bagi Yaya...

apa pun TQ SO MUCH BEN ASHAARI sbb sudi review blog Yaya..TQ SO MUCH BEN ASHAARI sbb sudi jadi follower Yaya yg ke-15 suatu ketika dahulu...TQ TQ...

pada sesape yang singgah sini nanti Yaya balas kunjungan anda..yg dah follow Yaya tu..i'll follow u.....hihi...

p/s : ade lg ke org tak kenal Ben Ashaari..???? haipp!!!!! sifu tu.... ;-)




5 comments:

  1. ha'ah... simple but clear maksudnya. also likeeee ur header!

    jom ke THE SOMEL LOMELS pulak..
    Kurang COCOK

    ReplyDelete
  2. Salam

    Yaya saya nak ucapkan ribuan Tahniah. Bertuah dapat dijadikan review dr blog otai juga tu.. Bestnya...;)

    ReplyDelete
  3. sis shuhada.. TQ...nanti Yaya singgah...

    ReplyDelete
  4. apezs..tq..tu laa..rasa seronok sangat! ;-)

    ReplyDelete
  5. wah..wah...dalam hati ada taman bunga bunga nampak..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.