Saturday, January 1, 2011

Tak Nak Lah Barah Otak @ Kanser !

Alamak...benda alah nie boleh sebabkan barah otak dan kanser !!!

Sodium Laureth Sulfate

sebelum mandi tadi aku baca entri magrib basal bahan nie..terkandung dalam syampu , sabun dan ubat gigi...berfungsi sebagai pembangkit buih...time mandi aku check bahan2 kat botol syampu...mmg ade...uwaaa...ade 3 botol lagi stok syampoo tak guna...tapi semua brand lain2...semua ada...aduh..mandian anak aku pun ada...ubat gigi pun ada...uwaaaa...

na tau lagi detail gi terjah blog magrib kat entri Saya Jamin Shampoo anda guna boleh bawa Penyakit!

dah tu nak pakai apa ??? korang tau syampu , sabun dan ubat gigi brand ape yg tak de benda nie ???


3 comments:

  1. kurangkan pakai syampu pkai la tapi 1 bulan 2 kali atau tanya kat farmasi p/s; mne thu doktor kan arif

    ReplyDelete
  2. kurangkan pakai syampu pkai la tapi 1 bulan 2 kali atau tanya kat farmasi p/s; mne thu doktor kan arif

    ReplyDelete
  3. i pon baru tau pasal bende ni..hmmm i try search kat google..
    banyak pulak brg harian yg kita pakai ada bahan sls ni..
    hadooi...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.