Thursday, January 27, 2011

No Story To Story

ntah ape2 je tajuk..dah 2 hari tak post entri..sebok tahap gaban!.. kalao tak bz idea lak tak nak menjelma..nie pun tengah bz check account 2010..lepas raya cina internal audit dah nak datang ofis..nie Yaya berhenti rehat jap wat keje..kasi bernafas dgn tenang sambil post entri..hihi..

saje nak tepek gambar Wafiq..nie gambar terbaru..tak sedar ada dalam my pocket camera..sape yang ambik pic nie pun tak tau..mr.tmfs kut...dah berseranggah gigi..semalam dah ada cubaan nak menggigit pipi Yaya yg sedang dalam cubaan nak tidur..tapi tiap-tiap malam tidur lambat sebab Wafiq tak nak tidur lagi..dia jeles tengok Yaya pejam mata..boleh dia nak gigit pipi..huhu! seb baik cepat sedar..air liur dia je penuh kat pipi Yaya nie...



pic nie lak..huhu..oshu dia punya keje..Wafiq relakan je ape org buat kat dia..hihi..kesian anak ibu kena dera ngn pak sedara dia...tak pe Wafiq..nanti bila Wafiq dah besar...Wafiq buat serangan balas kat Oshu...hihi...


2 comments:

  1. eronokk melayan budakkecil...nanti sedar tak sedar daaaa besar....

    ReplyDelete
  2. a'a..betul
    time kecik ni memang org suka usik...hehehe..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...