Friday, January 7, 2011

Kesian Cik Siti...Huhu...

Jumaat yang best..hujan dari pagi sampai sekarang nie...nasib baik hujan tak lebat..keje nak makan je..bila dah makan mmg kene minum air..banyak kali jugak ke tandas ari nie...hihi..sejuk sangat..sampai tak tertahan dah...sampai terpijak anak tikus..uweks..bila ingat rasa nak muntah hijau..sampai nazak anak tikus tu..sape suruh ko duk depan pintu tandas???..aku mintak maaf laa..aku bukan sengaja nak pijak..tak sengaja tau...tapi mak aku ade umpan gula2 free...kalo termakan badan jadi panas n bawak maut..sure tikus dah termakan umpan mak aku..dia nak masuk toilet kut cari air...tak mo la cakap pasal tikus panjang2..geli!


cakap pasal tetikus pun ok jugak..mouse aku nie...scroll dia dah rosak..baru pakai sehari dah rosak..sape punya keje kalo bukan si cute Wafiq tu...dah banyak kali tukar..tak koser dah aku nak tukar...suka benor dia main mouse..mouse nie tak pe Wafiq..jgn yg tu sudah..erkk..

hujan2 mcm nie pekena kopi 'o' dgn butter shortbread ayamas sedap nie..ko berangan aje la yaya...Wafiq masih menyusu badan..so masih berpantang minuman berkafein n bergas..lambatnya Wafiq 2 tahun...zalimnya aku..hihi...nie Wafiq tidur..boleh la aku post entri yg pertama utk hari nie...dah malam baru 1st..haha..tapi kalo tidur time gini tak de nye dia tido sampai ke pagi..kul 10 nanti dia bangun...pastu tak kul 1 gak baru tido balik..

aduh...mak aku dah panggil mintak buat jemput2 bawang...hihi...


pic : ehsan google...




2 comments:

terima kasih sudi komen.