FB

Friday, January 28, 2011

I Think I Am Green Lover

Cuti hujung minggu yang sedikit kalut...tak terfikir nak potong rambut Wafiq hari nie..aleh-aleh nanny Wafiq kejut Yaya yg sedang tidur..konon menyusukan Wafiq..dgn ibunya sekali tertido..mr.tmfs gi solat jumaat time tu.. nanny Wafiq cakap cepat la potong rambut Wafiq sementara Wafiq tido....pakai mesin cukur rambut....dah jd cam kojek je Wafiq tu..

sempat sebelah kepala je potong..then Wafiq terjaga..terbantut projek potong rambut..memang tak leh potong time dia jaga..sayang sangat ngan rambut dia gamaknya..bunyi mesin je start mengamuk..

dah la ada janji ngan ONEYANI and CHE KU BEE jap lagi...nak gi tengok 2 org ofismate yg baru tambah cahayamata..tak kan nak kuar ngan rambut Wafiq separuh botak separuh lagi rambut pacak??? nak tak nak kena buat jugak..mengamuk sakan Wafiq..berpeluh budak tu..kesian dia...tapi nasib baik tak lama..Yaya pasang lagu Tobat Maksiat tru phone..Wafiq layan..menjadi trick..haha!!..then ade cerita Diego kat tv..Wafiq layan cite tu..senang keje..hihi...pukul 3 jugak baru selesai...

Kata pergi tengok orang beranak..tapi gambar baby tak ambik pun..apa daaa..gambar hadiah yang bagi kat baby je ada...hihi...


yang nie untuk anak Mr. RCR ...Nurul Hannan namanya...


yang nie untuk Nur Musyirah Hakima ...anak Mrs. FAM


korang tengok betul-betul 2 pic atas tu ...baju dekat-dekat sama kan..hihi..berkenan betul dengan baju-baju tu...warna hijaunya betul-betul memikat kalbu..kalau la ade untuk baby boy sah-sah Yaya dah belikan satu untuk Wafiq...display lat situ semua baju gegirl....huhu..sedey..

terus gi kaunter nak bayar..tapi tersinggah la pulak kat satu bin baby nie..erm..biasalah perempuan kan..eh warna sama ngan baju 2 pasang yang kat atas tu..brand pun sama...tapi size M...mana muat...cari punya cari...mmg ade satu tu je...Yaya cari lagi..mmg tak ade..tp tetap tak puas hati..gi tanya promoter ..dia pulak yang tolong carikan..memang sah tak de..huhu...sedey lagi....

so..redha aje la...mmg tak de rezeki Wafiq...kali nie terus gi kaunter nak bayar... tapi baru dua langkah melangkah....

' kak..kak...nie ade satu..tersesat sini..ada org letak sini....tapi size XL '
....sambil dia tunjuk baju tu kat Yaya..dah senyum simpul time tu..hihi...tengok XL tak de la besar sangat...


akhirnya...ada rezeki untuk Wafiq....hihi...


comel kan...memang boleh gila sekejap kalau tengok baju baby...


pergi tengok baby pakai baju nie..tak tau la Mr. RCR and Mrs. Fam perasan ke tak baju yang Wafiq pakai tu sama dengan present dalam paper bag tu..hehe...
Wafiq sampai rumah terus tido...mengantuk sangat tu sbb gara-gara tidur siang dia diganggu...


p/s :



perasan tak kat sidebar blog nie...
Yaya dah letak HeartBeat
korang pun jom la register
tak menganggu akaun Nuff korang
tak tarik status Glitterati


6 comments:

  1. salam selamat pagi =)

    alahai, memang pantang tengok baju bayi....geram sangat rasa =)

    lebih-lebih kalau warna hijau =)

    ReplyDelete
  2. Ohhh...akak jd giler klu tgk bju baby..nak nak lagi baby girl, masa anak kecik dulu, baju dia lg byk dari baju mak...da besar kureng skit, sebab boleh pakai lama...

    ReplyDelete
  3. all green..
    comel jer baju tu..
    bila wafiq pakai, lagilah bertambah comel.. ;)

    ReplyDelete
  4. ahaha kelakor pulok tgk...karton yang sama tapi design lain2...sayang dok ambik gambo hadioh aritu..ahhaha

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...