FB

Monday, January 31, 2011

HeartBeat | Sila Berhati - Hati

Siapa yang dah letak HeartBeat (HB) kat blog ???

nie Yaya pun baru sedar...

DI INGATKAN ....

sekarang nie kalao korang perasaan banner HB tu macam kat bawah ni :



tengok betul-betul apa yang tak kena dengan banner tu ???

still tak nampak ???

meh sini rapat-rapat nak habaq mai....

promote untuk Valentine Day....

dah tu apa yg tak kena ???

ish korang nie tak paham2 lagi...

Umat Islam kan tak boleh raikan Valentine Day...

nie nak promote bagai....mmg can not laaaa.....

ye la...Februari nanti kan perayaan tu...

So inisiatifnya....

Yaya tukar banner tu jadi link..

tengok kat sidebar Yaya

jangan tengok je...klik la..hahha...

nanti lepas Valentine Day tu boleh pakai banner tu balik...

so...uollsss......

please alert okey???


6 comments:

  1. @syaz rini : tu laa...

    tapi satni tengok cam Banner tu dorang dah tukar...

    tak de valentine dah...

    ReplyDelete
  2. salam malam rabu =)


    syira dah remove dah...

    ReplyDelete
  3. oooo...betul gak tu yaya...thanks...

    ReplyDelete
  4. Bulan Feb mmg bulan kasih sayang utk sy sbb bulan kelahiran sy... Sayang mak & ayah :))) tp xpenah sambut valentine pun

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...