Monday, January 10, 2011

Comelnya Lokasi Pengunjung Hari Nie..


tak pernah lagi Yaya dapat carta pai sebegini comel..macam2 warna ada..rasa mcm nak ngap je..kalau lah boleh dimakan...hihi..

padahal yaya tak post lagi entri utk hari ini..sibuk menyediakan cadangan kewangan untuk tender satu projek nie..nie curi masa kerja kejap..petang nanti balik lambat sket..cover balik..
diorg jenguk blog Yaya nie pasal entri ura2 facebook nak tutup tu la..yaya check keywords semua cari pasal facebook...ramai jugak ye org nak tahu pasal kesahihan berita tergempar nie..tengok la carta pai tu..biasa 2 3 kaler jer..hari nie berkaler-kaler..ada dr UK, Indonesia , Brunei , Singapore , US...

pendapat Yaya pasal facebook tu..si Mark tu saja je kut ckp cam tu...dia tu kan dah dapat banyak duit dr facebook nie..tak kan dia nak tutup..rugi la dia kan..nak test market je kut...nanti kalau org dah 'merayu-rayu' dia buat la akaun facebook berbayar..korang sanggup kalau kene bayar??? hihi....



p/s : yaya suka benda free jer...;-P



8 comments:

  1. hehehe sama juga.. saya selalau dikunjungi dari sana.. derang faham ke entri ni yea hehe..:p

    ReplyDelete
  2. samalah lah kita...pecahan yg menarik .sebab tu kita kena buat entri dgn bahasa yg betul supaya bila mereka translate leh la baca kan?

    ReplyDelete
  3. salam


    comel tu...

    melawat rakan yang saya follow :D

    ReplyDelete
  4. @apezs..diorg buat2 paham kut..hihi

    ReplyDelete
  5. @LM..betul tu..tp bila guna bahasa betul rasa panjang je taip..kihkih..

    ReplyDelete
  6. tulah pentingnya buat ayat dgn lengkap dan dgn ejaan yg btol..hehe..blog sy pon selalu warga asing masuk..ape ntah dicarinye...haha

    ReplyDelete
  7. @man yusoef..kita dah terbiasa guna bahasa pasar.susah jugak tu..:-)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.