Sunday, January 2, 2011

Ainun Beauty ... Aku Tergoda

2 hari lepas jalan2 kat Giant...aiyaa...tersangkut lak kat satu booth nie..biasa aku berjiwa kental je kalo ade org promote barang...nak kata mamat ni hensem tahap gaban tak de laa...biasa2 jer..hikhik..

dia jual produk Ainun Beauty...toner mata tuu...bila dia sebut Ainun Beauty then boleh lak aku jawab...ooo....Ainun Theraphy...mamat tu cakap bukan kak...baca tul2...ye laa..Ainun Beauty...hikhik...lor...awat guna nama sama..tak der nama lain dah ke??? Yaya Beauty pun ok ...uwekss!!

pastu mamat promoter tu spray toner mata tu kat mata aku...then pakai spek mata tu...mmg terasa gatal2 skit ler..dia cakap tu tanda redung..iye la kot..aku pun rasa akau ada resdung..bersin je setiap pagi...tapi after pakai tu mmg sejuk jer rasa mata nie...;-p

aku pernah terbaca kat paper ... MATA BERAIR TANDA MATA KERING ...aku nie keje ngadap komputer..mmg berair mata nie..pulak tu ade selaput sket lepas kene sakit mata disember 2009...bila dia dah try letak kat mata aku n ade rasa cam lembap skit mata nie..pakai yang selalu iklan kat TV tu pun tak rasa cam nie..aku dah mula tergoda...mak oiii...boleh tahan harga!

aku rembat yg kecik jer dulu...yg 30ml..nie bukan spray tp titis..promoter tu kata kalo yg spray air semburan yg tajam tu cepat menanggalkan selaput..yg nie lambat skit..tak per laa..ambik yg titis dulu..kalo ok lps nie baru ambik yg spray.

Harga Asal..RM 79.90 ... tapi ada promosi dapat RM 70.00 only ...



2 comments:

terima kasih sudi komen.