FB

Friday, January 21, 2011

100 blog sudah..tinggal lagi 501 blog

nie baru nak post entri..dari td duk berblog walking...naik mengah nak sampai blog ke-100! sure korang heran kan pesal Yaya rajin sangat nie blogwalking...bukan ape dah dapat list dari SINI ... so kena la gi singgah rumah kawan-kawan...nombor Yaya sendiri yg ke - 242 ...comel nombor..hihi ..segmen nie anjuran Mr . Ben...

ziarah dengan bawak trafik..hihi..bukan tangan kosong tau..balik mmg dgn tangan kosong...tapi tak pe..(dgn harapan dorang akan dtg jenguk Yaya kat pondok usang nie...:-p) ...bukannya nak hidang makan...biskut meri ngn air sirap pun cukup la...tapi ... ni yg malas nak citer nie...

baru singgah 100 blog...

  • macam2 lagu Yaya dengar - adushhh !!!!
  • loading time - adushhh !!!!
  • nak comment then ade word verification - adushhh !!!!

masih 501 blog menanti..tu pun kalau senarai tak bertambah..tapi segmen Jom Gegar Blog belum tutup lg..ntah larat ke tidak nak berkenal-kenalan ngn kawan-kawan baru tu..hihi...



7 comments:

  1. Salam Yaya...akak tak samapi lagi seratus blog...lambat...Meh jom kita pakat ramai ramai kasi gegarrr...

    ReplyDelete
  2. salam yaya...
    jom kita pakat gegarrrr...hehe..

    ReplyDelete
  3. thanks gak sudi datang ke bl0g syuwai ^^

    ReplyDelete
  4. @laila : jom kita pakat gegar !!!

    @cikgu nurin : tak pe..slow22..Yaya pun ikut masa jugak..kalo free ok laa..

    @aima : okess!!!

    @cik maz : jom kita gegar!!!

    @syuwai : sama-sama

    ReplyDelete
  5. salam ziarah dari cik PM.
    wah, rajinnye yaya..
    sy nak buat jugak gitu tapi bile brodben ni macam sipot da jadi fedap rasenye.

    takpe.. malam ni cik PM akan teruskan terjah blog kwn2 baru..
    caiyok2.. :)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...