Tuesday, March 2, 2010

Getah Kura < erm..getah kura-kura... hikhik>


korang tau pokok apa ni?aku agakla budak2 skang ramai yg dah tak kenal pokok ni..aku xtao nama betul..tp aku panggil buah getah kura..(naper tak buah getah kura-kura jer ek??) spesies biji getah gak ler...kaler pun sama...cuma size jer beza..yg nie sizenyer teramatlah kecik....nanti aku snap gmbar biji getah kura ni..ade kat dalam bekas kaca rumah mertua aku wat perhiasan..

Wafiq Dah Ade Gigi!!

~ nampak tak gigi bawah dua batang tu...hikhik...dah besar anak ibu..yg Wafiq pakai kt kepala tu kopiah..bukan snow cap tau;P ~


~ muka ibu takmo masuk frame...mmg nak amik muka Wafiq jer pun.. * abaikan tanda merah di dahi Wafiq, gara-gara nyamuk raksasa tuh! ~

Time ni Wafiq dah 7 bln..xpost lak entry time genap 7 bulan 16/02/10 ari tu...ape la yg ibu Wafiq sibuk kan agaknye..;P..Bila dah beralih bulan ade je benda baru pasal baby kita kn?kali ni Wafiq dah tumbuh gigi..makin menjadi aktiviti menggigit dia time BF..bley tahann sakit ooo!! Sebelum tumbuh gigi dah pandai menggigit..tp stakat ngan gusi jer ok lg..

Semakin Meragam ~ Pantang jer tok ma n nenek letak kain kat kepala mesti merengek mintak didukung..dia ingat tok ma n nenek dia nk g jalan..xkira la pakai tudung ke..just letak towel ke..mesti merengek..yg herannya time aku pakai tudung nk gi kerja xnak la dia merengek nak ikut..huhuhu....

Meniarap ~ Ni 6 bulan dah pandai..tp masuk 7 bulan makin aktif meniarap..dah tak nak duk terlentang..berpusing-pusing..tp still tak leh merangkak lagi wat masa nie..tp dah ade ptanda sket..dah angkat dia punya bontot n dada tu..bulan depan merangkak yer Wafiq..

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...