Saturday, December 11, 2010

Tak Sabar Nak Tengok


Hantu Kak Limah Balik Rumah ... sambungan citer Zombie Kg Pisang.. tak sabar aku nak tengok..sure best giler nie..time tengok Zombie Kg Pisang Dulu berdekah-dekah aku gelak...yg nie pun sure power jugak ..ye laa.. dari pengarah yg sama .. Mamat Khalid..tabek spring aku ngn Mamat Khalid sbb membuatkan aku ketawa tak hengat dunia ! seb baik tengok kat rumah .. kalo kat panggung wayang tak tau laa,,ohh..tak mungkin sbb aku tak pernah masuk panggung wayang pun..korang jgn wat2 terkejut lak..kehkeh..bukan sebab trg tak de panggung wayang..aku blaja luar dr trg dulu pun tak de rs keinginan pun nak tengok wayang...bile kawan ajak aku cakap gi laa tengok..aku window shopping tak pe..hehe..boleh gitu ??? boleh jer...:-p kalo tanya aku nape jawapannya adalah tak minat..nampak nye nak tak nak terpakse lah aku tunggu VCD Hantu Kak Limah Balik Rumah keluar tahun depan...hehe..tak per aku sanggup tunggu!!!

2 comments:

  1. lama tak baca entri ibu wafiq...apa kabar anak 2 sihat?

    ReplyDelete
  2. sama lah, x pernah masuk cinema.nak tgk,tp kat trgnu pulak x de cinema.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.