FB

Monday, December 20, 2010

Suka Mancing Ikan ??? Nak Ilmu Memancing ???

Tiba - tiba lak ibu wafiq nak bg ilmu memancing ... jgn disangka pompuan ayu tak pandai memancing ..(erk...) beli ikan kat pasar jer..haha...

tp...mmg aku tak pandai memancing..nak memancing nie kena sunyi2 gitu..aku kalo sunyi2 ape lg...selamat titooo...heheee...nanti ikan ke mana..joran ke mana...

tak mo nyimpang jauh..meh nak citer..baru sat mr renjer tegur aku di shoutbox dan jd follower aku...tengok pic sebelah nie..aku pun singgah la kat blog dia..tak der lagi kawan2 citer bab mancing..ok gak kalo follow dia balik..lari sket dr dunia aku skang nie..hehhe...

lepas jer follow mr renjer..eh..lagi sekali dia menjelma kat shoutbox aku..say ' thanks ' uollsss.....nie yg nk cerita nie..tak pernah lagi aku follow org n org tu say thanks...terharu u...kalo bw mungkin ader kot...mgkin time nie aku n mr renjer online...so respon cepat jer la kann...

ape2 pun..TQ kpd semua yg dah follow aku...jom kenal mr renjer lak...kita kasi terjah blog dia...;-p


2 comments:

  1. wahh!! trima kasih ibu!! terasa glamor la pulak hihihi... pe pun kite same2 lawat melawat tk kire la blog tu jnis pe pon hehe...:):)

    ReplyDelete
  2. wahhh abg renjer glemer kat sini la!!
    memang meletopss sume ikan2 kat blog abg renjer...ngeee~~

    singgah folow ibu wafiq ^^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...