FB

Saturday, November 13, 2010

Tiba - Tiba Terkenang

Huh...saspen jer tajuk..hehe..ibu wafiq terkenang kat saper yer..BF lama ker...haha.ada berani ? ..erk..tak berani lorr , nak cari nahas ke ?..hahha! bukan sesape la..tapi..ibu wafiq terkenang...jeng2..
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~


tu dia... terkenang Imperial House..nama tempat keje lama ibu wafiq..bukan ibu wafiq bertukar keje tapi bertukar ofis...( ibu wafiq guna IW jer la yer..panjang la nak taip..hehe..)..eceli IW tak der koleksi gambar imperial house ni..ehsan dr mr google..rupa-rupanya dr blog kwn IW..one yani..

nape tetibe IW terkenang Imperial House ??? al-kisahnya abg IW mintak pendapat nak cat warna ape rumah baru dia...IW pun tak pandai sangat bab2 warna2 cat nie..ape tah lg warna terkini..abg IW ckp dia berkenan gak ngn warna Imperial House ni..tapi mn laa IW tau guna cat jenis ape sbb IW mmg tak pernah ambik tau pun pasal tu..hahha..

tu la yg IW teringat terkenang sama Imperial House ni...skang tinggal kenangan jer..sbb Imperial House dah disewakan ke UNISZA...Universiti Sultan Zainal Abidin.. nama lama UDM(Universiti Darul Iman )..jd Jabatan Pendaftar kat situ..jd bulan2 IW buat invoice kutip sewa jer...hehhe..

tp yg IW rs sedih sngt sbb saat-saat terakhir di Imperial House..saat2 kwn duk mengemas nak berpindah..IW dalam pantang melahirkan Wafiq...tak sempat nak rasa semua tu..tak sempat nak round2 Imperial House wat kali terakhir...huhu..sedey gak rasanya..

sekarang dah masuk bangunan baru..namanye Anjung Ikhtisas..IW tak de gambar Anjung Ikhtisas..mr google pun tak der..hehe..habisnya berpantang Anjung Ikhtisas yg dituju..Imperial House bley kerling2 jer..tak jauh pun pindah..jalan kaki tak sampai 10 minit kalo nak ke Imperial House tu..


bersama ofis mate.yg duduk tu Kak Da..(formerly known as isteri org minyak)..haha..tepi dia oneyani (sedang fenin pk preparation nak kawen) , tepi oneyani saper lg..tak kan tak kenal..IW ler..hehe..yg sebelah IW tu CK Sabihah (pun sdg fenin nk pk patut tambah stok anak ke tidak )..hehe..nak kenal diorang gi blog diorang





2 comments:

  1. eh sy tau bangunan ni..dh jd kusza ker?

    ReplyDelete
  2. yer..bulan 9 last year..dah jadi pejabat pendaftar...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...